Cum procuri produse cosmetice on-line?

Cumpărăturile on-line devine din ce în ce mai populare. Dar ce faci dacă n-ai cumpărat niciodată produse cosmetice pe Internet? Raspunsul îl găsești în ghidul nostru din interior.

DETERMINĂ SUBTON-UL PIELII

Ei bine, în cazul în care îți doreșto să achiziționezi o bază pentru make-up (fundații tonale, corector, și așa mai departe), trebuie să cunoști nuanța pielii tale. Aceasta rămâne la fel, chiar dacă nuanța pielii se schimbă odată cu bronzul sau ca rezultat al acneei. Subton-ul poate fi cald, rece sau neutru, și poate fi determinat după nuanța pielii.

Cum afli care este subtonul pielii tale? Cel mai popular mod – este de a vedea care este culoare venelor tale. În cazul în care acestea au tentă de albastru sau violet, atunci ai nuanța rece pielii. Alege fonduri în descrierea lor cu numele de culoare ce includ cuvântul "roșu", "roz" sau "bronz". În cazul în care venele sunt verzui, uita-te la cuvântul "aur", "piersic" sau "miere", care determină subtonul pielii calde. Subtonul neutru – reprezintă un amestec de cald și rece. Persoanele cu nuanțe neutre se pot folosi de orice machiaj.

Subtonul pielii poate defini, de asemenea, culorile care vi se potrivesc cel mai bine. Nuanțele reci arată foarte bine cu ornamente din argint, în timp ce aurul se duce la persoanele cu pielea neutră caldă.

 

AFLĂ CARE ESTE TIPUL TAU DE PIELE

Următorul lucru pe care trebuie să-l iei în considerație, atunci când faci cumpărăturile în materie de machiaj on-line, este tipul de piele. Acesta influenteaza, nu numai ce tip de produs ar trebui să cumperi, dar, de asemenea, ce calități ar trebui să cauți. De exemplu; o cremă BB este potrivită pielii predispuse predispusă spre acnee, dar o fundație vă va oferi o mai bună acoperire. Produsele hidratante sunt bune pentru pielea uscată, în timp ce pielea grasă are nevoie în mod natural, de produse cu efect de matifiere. Deci, asigură-te că ai studiat pielea ta destul de bine astfel încât să știe exact de ce ai nevoie.

ÎNVAȚĂ TERMENII PRODUSELOR DE FRUMUSEȚE

Descrierile on-line de pe produse sunt mai utile decât crezi! Ele vă oferă o mulțime de informații despre textura, calitățile și acoperirea produselor. Așa deci, alocă-ți timp pentru a le citi și a învăța noi terminologii, dacă este necesar. De asemenea, învață-te să faci o diferență dintre produsele, unei categorii, față de a celorlalte. De exemplu: Care este diferența dintre un luciu de buze și un ruj lichid ? Sau dintre un fard de obraz și un bronzer ? Cu cât mai multe știi mai, cu atât mai multe achiziții on-line reușite vei face.


AFLĂ UNDE POȚI CAUTA

Nu îți vei putea permite să testezi produsele înainte de a le cumpăra on-line. Dar, nu te întrista! Te asigurăm, că în epoca tehnologiei digitale îl vei găsi pe cel care poate să o facă, și crede-ne oricine o poate face! În cazul în care doriți să vedeți produsele în acțiune, vă recomandăm să utilizați Instagram-ul sau diversele canale de pe YouTube. Aici vei putea găsi recenziile altor consumatori de cosmetice, recomandările și sugestiile lor. Tu nu doar vei avea posibilitatea de să vezi produsele pe piele, ce poate fi similar tipului tau de piele, dar, de asemenea, vei putea învăța câteva trucuri în machiaj. Încercă să găsești un hashtag pentru produsul dorit, sau caută-l direct în motoarele de căutare. 

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU: MAKE-UP SHOWROOM 

Dorești să vezi cum vor arăta produsele cosmetice pe pielea ta înainte de a le cumpăra? Avem soluția! Pur și simplu descărcă aplicația Make-up Showroom. Prin această aplicație poți aplica un produs sau mai multe, folosind telefonul cu cameră încorporată, vei putea crea unul din cele șase look-uri actuale ale sezonului și vei putea experimenta noi nuanțe. Poți face chiar și o fotografie a look-ului selectat și cere prietenilor sau rudelor să-și exprime opiniile. Comod și distractiv!

 

 

Text: Foto: Getty Images