Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Главная
  2. Presă
  3. Știri
  4. Oriflame lansează „Makeup Show-Room” aplicație pentru platformele iOS și Android

Oriflame lansează „Makeup Show-Room”

Oriflame este compania de vânzărilor directe care are cea mai dinamică crește în lume, și prezintă o nouă aplicație pentru smartphone-uri: „Makeup Show-Room”!

Aplicația este concepută ca o oglindă virtuală care îți permite să încerci produsele cosmetice marca The ONE în timp real, cu ajutorul smartphone-ului și să treci direct la cumpărarea produselor preferate.

Aplicația este dezvoltare de către companiei și este proprietatea companiei. 

Dorești să află cum o nuanță sau alta va arăta pe pielea ta? Nu mai este necesar să faci acest lucru pe mână! Rujul, rimelul, fardul de pleoape, fardul de obraz și dermatograful pot fi aplicate practic pe față folosind camera din față a telefonului. Aplicația poate crea imediat una din șase cele mai actuale imagini ale sezonului, de asemenea, poți să o personalizezi, experimentând cu nuanțele. Toate produsele folosite le poți adăuga cu ușurință în coș pentru ca mai apoi să le procuri pe site-ul Oriflame. „Makeup Show-Room” – un salon de frumusețe și magazin de cosmetice integrate în smatphone-ul. Dacă ești deja – consultant Oriflame, aplicația te va ajuta să comunici cu clienții  și să le oferi produse cosmetice de înaltă calitate din gama The ONE. Dacă nu ești Consultant, poți nu doar să încerci imagini la modă și să experimentezi cu culorile de ruj și fard, dar și să procuri produsele cosmetice prin intermediul unui Consultant, sau să te înregistrezi la Oriflame și să faci comandă pe cont propriu.

„Makeup Showroom” : încearcă, savurează și cumpără printr-un singur click! 


 În februarie 2016 aplicația „Makeup Showroom” a primit premiul de argint Best Mobile App Awards în categoria Best Social/Lifestyle App. Premiul se înmână din 2012. Organizatorii au sarcina de a identifica printre mulțimea de aplicații mobile cele mai de succes din punctul de vedere a unui juriu profesionist. Premiul este acordat în șapte categorii de designeri și dezvoltatori din industria aplicațiilor mobile.