Paleta de machiaj: ce nuanțe să alegi, cum să le aplici și care este rolul primerului în toate astea?

Pe lângă machiajul de ochi bej și nud, există încă viață. Colorat, strălucitor sau mat - aici îți vom spune și îți vom arăta cum să colectezi paleta de umbre, și te vom învăța cum să faci un machiaj aprins.

1. ÎL PORT MEREU CU MINE, SAU PENTRU CE AM NEVOIE DE PRIMERР
Pentru început folosește primerul. El va crea baza, va prelungi durabilitatea și va proteja umbra sau fardul de obraz. Nu contează dacă aplici umbrele și fardul de obraz în mod uscat sau umed, formula este universală. Recomandăm: primerul pentru pleoape The ONE.
Câteva reguli: aplică primerul cu vârful degetelor pe întreaga suprafață a pleoapelor și până la sprâncene. Nu uita să te speli pe mâini până la aplicarea primerului!

2. NU-ȚI FIE FRICĂ DE CULOARE
Acum să vorbim despre alegerea nuanței. Pentru un rezultat optim, vei avea nevoie de patru nuanțe: cea mai întunecată, cea mai ușoară, medie și strălucitoare. Dar cine a spus că nu poți folosi mai multe nuanțe? 

De exemplu, paleta pentru ochi The ONE: 13 nuanțe foarte pigmentate de la strălucitoare la mată sunt potrivite atât pentru aplicare uscată, cât și pentru umedă și durează până la 15 ore. Cu ajutorul acestor nuanțe poți crea look-ul de dimineață, de zi și de seară fără a aștepta o anumită ocazie sau dispoziție. Alegeți un trio, cvartet sau sextet din umbre, umple-le cu o paletă magnetică The ONE Make-up PRO (mare sau mică) și creează look-uri, ca un adevărat make-up artist. 

CUM SĂ COMBINI O PALETĂ
1. Alege nuanțe de farduri din colecția refill (rezerve) — trei, patru sau șase. De asemenea, alege trei nuanțe de fard de marmură The ONE Make-up Pro: «Roz», «Cărămiziu» sau «de piersic». Toate acestea se combină cu diferite tonuri de piele și se pot suprapune.
2. Fixează fiecare rezervă a umbrelor sau a fardului în interiorul paletei (mari sau mici). În fiecare dintre ele există o oglindă, în cea mare există și o periuță cu două capete cu aplicator pentru umbre. Scoate rezervele pentru a schimba nuanțele și a actualiza paleta.
3. Schimbă rezervele de câte ori dorești. Pentru a crea imagini noi, ai 16 rezerve de nuanțe diferite

 

3. APLICĂ CORECT
Acum despre aplicare. Texturi strălucitoare pe partea imobilă a pleoapei și deasupra sprâncenelor, cele mate — pe partea mobilă a pleoapei. Nuanțele mai închise se aplică la colțul exterior al ochiului sau pe linia superioară a genelor (ca și conturul). Este important să se obțină o umbrire perfectă. 

În machiajul modelului am folosit: nuanța «Maro întunecat» la colțul ochilor, și «cupru saturat » (33681) pe toată partea mobilă a pleoapei, astfel încât culorile să formeze o tranziție ușoară. Din colțul interior al ochiului până la mijlocul pleoapei am umbrit «aurul roz» și «roz perlă», am adăugat strălucire pe arcada supraorbitală cu ajutorul nuanței «Frosty silver». 

Repetă machiajul sau creează-ți unul propriu - nu există obstacole pentru creativitate!

Text: Foto: Andreas Elund