Paletă de machiaj: ce nuanțe să alegi, cum să aplici și ce legătură are primerul cu toate astea?

Pe lângă machiajul de ochi în nuanțe bej și nude, mai există și viață. Multicolor, strălucitor sau mat – aici îți vom spune și îți vom arăta cum să aduni paleta de umbre și te vom învăța cum să faci un machiaj trendy.

1. MEREU ÎL PORT CU MINE, SAU DE CE AM NEVOIE DE PRIMER
Pentru început aplic primerul. Acesta va crea baza, va prelungi rezistența și va împiedica formarea stratificării umbrelor sau fardului de obraz. Indiferent dacă aplici umbrele și fardul de obraz într-un mod uscat sau umed, formula este universală. Îți recomandăm: primerul pentru pleoape The ONE.
Câteva reguli: aplică primerul pe întreaga suprafață a pleoapelor, cu pernuțele degetelor și repartizează-l uniform până la sprâncene. Nu uita să te speli pe mâini și să ștergi bne mâinile înainte de utilizare! 

2. NU-ȚI FIE FRICĂ DE CULOARE 
Să vorbim puțin despre alegerea nuanței. Pentru un rezultat optim vei avea nevoie de patru: cel mai întunecat, cel mai deschis, mediu și strălucitor. Dar cine ți-a interzis să aplici și mai multe nuanțe? 
De exemplu, umbre pleoape refill The ONE: 13 nuanțe puternic pigmentate, de la lucios la mat, potrivite, atât pentru aplicarea uscată, cât și pentru cea umedă și rezistă până la 15 ore. Cu ajutorul acestora poți crea un look al dimineții, o ținută de fiecare zi sau de seară, fără a ține cont de ocazie sau dispoziție. Alege un trio, cvartet sau sextet de umbre, și umple paleta ta magnetică The ONE Make-up PRO (mare sau mică) și creează diferite stiluri ca un adevărat make-up artist. 

CUM SĂ COMBINI O PALETĂ
1. Alege nuanțele de umbre din colecția refill - trei, patru sau șase. De asemenea, alege trei nuanțe de fard de obraz de marmură. The ONE Make-up Pro: «Roz», «Cărămiziu» sau «De Piersică». Toate acestea sunt combinate cu diferite tonuri de piele și se pot stratifica unul pe altul. 
2. Fixați fiecare refil magnetic de umbre sau fard de obraz în interiorul paletei (mare sau mici). În fiecare dintre ele există o oglindă, în cea mare există și un aplicator-pensulă cu două fețe pentru aplicarea umbrelor. Scoateți refilurile pentru a schimba nuanțele și a reînnoi paleta.
3. Schimbați umbrele paletei ori de câte ori doriți. Pentru a crea imagini noi, aveți 16 refiluri de diferite nuanțe. 

3.APLICĂ-L CORECT
Despre modul de aplicare. Textura strălucitoare  - pe partea fixă a pleoapei și a zonei frunții, mat - pe partea mobilă a pleoapei. Aplicați nuanțe întunecate pe colțul exterior al ochiului sau de-a lungul liniei genelor superioare (la fel ca un dermatograf). Important este să obțineți o repartizare ideală.
În machiajul modelului am folosit: nuanța «Dark coffee» în colțul ochiului și «Saturated copper» (33681) pe toată lungimea pleoapei mobile, în așa mod ca culorile să formeze o tranziție ușoară. De la colțul interior al ochiului până la jumătatea secolului, Rose Gold și Pearl Pink au fost umbrite, iar strălucirea a fost adăugată în spațiul frunții, folosind umbra Frosty Silver.

Repetă acest machiaj sau creează unul propriu - nu există obstacole în calea creativității!

Text: Foto: Andreas Elund