Alegerea editorului: știința vânzărilor

Sezonul reducerilor e în toi. Dar în goana după reduceri, de multe ori ajungem la situația, când cumpărăm ceea ce defapt nu avem nevoie. Noi Vă vom da sfat cum trebuie corect de pregătit de perioada reducerilor.

Faceți o listă cu ce aveți nevoie

Înainte de a cumpăra ceva, trebuie să faceți o listă de ceea ce într-adevăr aveți nevoie. Deschideți trusa de cosmetică, și revizuiți toate produsele de acolo. Aruncați toate produsele cu termenul expirat sau acele deteriorate. Apoi, după ce ați văzut ce o rămas, faceți o listă de ce aveți nevoie. Așa strategie Vă va ajuta să evitați cumpărăturile de care nu aveți nevoie. 

Concentrați-vă

Noi toate iubim să experimentăm cu culorile, mai ales în perioada reducerilor, când credem că avem nevoie de toată gama de rujuri, sau farduri de ochi. Noi te sfătuim să puneți sub semnul întrebării fiecare alegere. Este într-adevăr ceea de ce aveți nevoie? Dacă răspunsul este ”nu” – atunci nu este cazul să îl cumpărați. Acestea nu sunt reduceri, dar o simplă irosire a banilor. Plus la asta ai mereu posibilitatea să probezi nuanța dubioasă la noi în "Make-up Showroom" !

Cereți sfatul experților

Nu puteți alege între două produse? Cereți sfatul experților Oriflame! Consultanții Profesionali sunt bine pricepuți în produsele noastre și sunt mereu gata să dea sfat ceea ce este potrivit pentru D-stră! 

Citiți recenzii online

Nu sunteți încă sigură? Citiți comentariile online și feedback-ul cumpărătorilor! Aceasta este cea mai obiectivă susră de informare, și tot odată, Vă va ajuta să înțelegi cât de potrivit este acel produs pentru D-stră. 

Important

Multe dintre reduceri atrag toată atenția asupra sa. Dar nu uitați despre ofertele speciale, care  uneori pot fi cu mult mai importante. 

Fiți la curent

Abonați-vă la newsletter sau  paginele noastre Oriflame, și mereu veți fi la curent cu cele mai avantajoase propuneri. 

Țineți minte de limite

Planificați bugetul, cât sunteți gata să cheltuiți, și străduiți-vă să nu depășiți această limită. Nici o cosmetică nu merită ultimul ban din buzunar. 

Învățați-vă să spuneți ”nu”

Unele produse niciodată nu vor apărea pe rafturile reducerilor. Dacă ați așteptat reducerile de Revelion, pentru a procura un set de îngrijire a pielii, posibil așteptările D-stră nu se vor îndeplini. Puteți să puneți deoparte bani, până veți aduna suma potrivită, fără grabă și agitație.  
Text: