8 scopuri de frumusețe pentru anul 2019

Îngrijirea sistematică de sine — cheia succesului în toate domeniile. Lista noastră de verificare vă ajuta să fiți îngrijită și plină de puteri pe tot parcursul anului: urmează planul sau elaborează-ți propriul plan.

1. DEMACHIEREA ÎNAINTE DE SOMN
Înainte să cazi cu fața în pernă sleită de oboseală, asigură-te, că ai înlăturat machiajul — de altfel, procesul natural de regenerare a pielii nu va avea loc. Rezultat — înfundarea porilor și erupții cutanate.

În loc de încă o serie de noapte, încearcă   gel-tonicul de curățare pentru spălare NovAge .

2. PROTECȚIA PIELII DE LA ACȚIUNEA RAZELOR SOLARE
Chiar și iarna sau pe timp posomorât nu neglijați sunscreenul. Dacă ați efectuat îngrijirea complexă a pielii, dar nu ați aplicat soluția de protecție solară, ați irosit efortul și timpul în zădar.

Prietenul Dvs. devotat trebuie să devină crema protecție multifincțională de față SPF 50 NovAge ..

3. ÎMPLINIȚI SOMNUL
Un corp sănătos, imunitate ridicată, piele radiantă — sunt doar câteva motive, de ce trebuie să dormiți cel puțin 8 ore. Când vă doriți să vă rețineți la o petrecere, țineți minte, că: organismul se restabilește în timpul somnului. 

4. PURTAȚI MĂNUȘI SAU MĂNUȘI CU UN DEGET ÎN PERIOADA RECE, ȘI FOLOSIȚI ÎNTOTDEAUNA CREMĂ DE MÂINI
Primele semne de îmbătrânire apar anume pe mâini, și apoi, pe celelalte părți ale corpului. Conferăiți-le îngrijirea, pe care o merită! 

Puneți în gentuță crema de mâini și aplicați-o în timpul zilei. Alegeți aroma sufletului: noi adorăm «Арника».

5. CONSUMAȚI MAI MULTĂ APĂ 
Apa elimină toxinele din organism, contribuie la păstrarea echilibrului de apă la nivelul pielii, conferindu-i catifelare, îmbunătățește activitatea creierului și bunăstarea. Mereu purtați cu Dvs. o sticluță cu apă și consumați-o câte puțin, pe parcursul zilei.

6. ÎNDRĂGIȚI MĂȘTILE FACIALE 
Aplicarea regulată a măștilor îmbunătățește calitatea pielii, ajutând la soluționarea aspectelor problematice ale acesteia. O dată, de două ori pe săptămână adăugați măști în îngrijirea complexă și vedeți rezultatul.

Nu știți cu care să începeți? Încercați  masca facială tonifiere din material textil NovAge cu antioxidanți.

7. TRECEȚI LA ÎNGRIJIREA COMPLEXĂ
Promiteți, că veți găsi zilnic, în fiecare dimineață și seara, 2 minute pentru îngrijirea pielii, care vă va ajuta să o mențineți tânără. Gel-tonicul de curățare, crema pentru pielea din jurul ochilor, serul și crema — sunt doar 4 pași, iar efectul va fi de 7 ori mai mare, decât folosirea separată a acestor produse.

Alegeți  seria de produse    , care vă va ajuta să soluționați probleme concrete ale pielii. 

8. ZÂMBIȚI MAI DES
În timp ce zâmbiți, pot fi implicați mai mult de 50 de mușchi faciali: contracția lor provoacă un val de endorfine și ajută la menținerea tonusului pielii. Râsul scade nivelul hormonilor de stres și îmbunătățește circulația sângelui. Asigurați-vă că, chiar și în cea mai încărcată zi aveți un motiv să zâmbiți și să râdeți  - veți avea doar de câștigat!

Text: Foto: Oriflame