Pas cu Pas: Ombré Lips

Machiajul buzelor în două nunațe este cel mai cool trend din acest sezon. Este modul ideal de a combina culoarea ta preferată pentru buze cu o tehnică ce-ți va oferi iluzia de buze mai pline! Iată cum să creezi lookul ombré pentru buze, în mai puțin de un minut.1
FOND DE TEN 

Începe prin a aplica fond de ten pe buze și pe conturul buzelor, creând astfel o bază mată. Acest lucru îți va facilita trasarea unui contur cu ajutorul unui creion de buze. 


2 
CREION DE BUZE 

Contrurează-ți buzele cu un creion într-o culoare mai închisă. Întinde creionul cu o pensulă, estompând culoarea spre centrul buzelor. 3 
CORECTEAZĂ 

Acum, folosește o pensulă de buze pentru a întinde conturul creat, acoperind orice loc pe care l-ai fi putut rata. Trucul este să zâmbești, astfel rujul nu se va strânge la colțuri. In caz că este necesar, folosește anticearcăn pentru a corecta conturul. 
4 
RUJUL 

Alege o nuanță închisă de ruj și aplică-l foarte aproape de forma conturată pe care ai creat-o. Îți dorești să obții un efect gradual. 

5 
CREEAZA ASPECTUL OMBRE 

La final, cu o pensula subțire aplică o nunață mai deschisă de ruj pe centrul buzelor. Folosește pensula pentru a îmbina culorile acolo unde se întâlnesc, creând un efect wow!
Text: Foto: Marcus Askelöf