7 Reguli pentru un stil parizian

Pariziencele au fost mereu asociate cu stil și eleganță deosebită. Dar cum poți copia acel farmec tipic franțuzesc? Urmează sfaturile propuse de noi!

1. RĂMÂI FIDELĂ STILULUI TĂU

Franțuzoaicele sunt în trend cu moda, dar au în același timp încredere în propriul stil. Așa că regula de bază este să fii tu însăți și investește în lucrurile care vor rezista în timp.

2. LASĂ RUJUL SĂ-ȚI ACCENTUEZE TRĂSĂTURILE

Rujul roșu sunt un detaliu esențial al stilului parizian, în special când e combinat cu o piele perfectă și un machiaj minimal.

3. ÎNTOTDEAUNA FOLOSEȘTE PARFUM

Francezii au început să folosească parfum destul de timpuriu și foarte multe femei s-ar simți dezgolite dacă ar ieși din casă fără parfum. Așa că încearcă noul nostru parfum inspirat de stilul franțuzesc, Eclat Mademoiselle pentru o experiență cu adevărat franțuzească. Există un parfum și pentru el, Eclat Lui! 

4.COAFURĂ NATURALĂ

Pentru parizience coafura ideală e cea cu textură naturală. În loc să folosească o mulțime de produse și ustensile, în Franța, femeile aleg să își usuce părul natural și să opteze pentru coafuri neforțate.

5. ADOPTĂ O ATITUDINE „FRENCH”

Elementul principal al stilului parizian este atitudinea femeilor față de public. Trebuie să ai încredere în tine și în felul în care arăți – iar lumea te va urma.

6. RENUNȚĂ LA MANICHIURA FRENCH

Tehnica unghiilor french nu are nicio legătură cu Franța, de altfel, pariziencele le numesc “American Nails”. Prin urmare, dacă vrei să adopți stilul parizian autentic, optează pentru un lac de unghii transparent.

7. ALEGE CULORI NEUTRE
În ceea ce privește stilul vestimentar femeile din Paris preferă culorile neutre. Negrul, albul, navy și nude devin astfel culori esențiale pentru garderoba ta!

Text: Foto: Oriflame Brand Images