Îmbracă-te pentru... Succes

Te afli în pană de inspirație? Nu mai este nevoie să cauți; aceste accesorii pot înviora orice zi monotonă. Explorează aceste noi tendințe și câștigă un stil de succes!

1.FORME SFERICE + DETALII METALICE
Împodobește-te în forme circulare din cap până în picioare! Formele rotunde și sferice reprezintă ultimul trend în modă. O geantă elegantă, cu detalii metalice circulare, conferă și mai mult rafinament unui look deja clasic, iar formele sferice ale pandantivelor și ale cerceilor constituie un must-have. Completează-ți ținuta accesorizând-o cu o eșarfă ombre ușoară cu pliuri la modă.

2. DETALII STRATIFICATE + METALICE
Fii îndrăzneață și optează pentru bijuterii clasice cu detalii inovatoare. Poartă un colier cu mai multe straturi, deasupra unei cămăși albe, pentru un efect dramatic, sau înlătură pandantivul circular și poartă-l pe post de colier tip choker. Adaugă o notă aurie cu o brățară cuff sau prinde-ți părul și poartă o pereche de cercei în formă de disc cu o combinaţie fermecătoare de finisări, care vor vorbi în numele tău.  3. FORME SFERICE + ARGINTIU
Formele circulare argintii conferă oricărei ținute o notă de eleganță. Adaugă și mai mult stil optând pentru bijuterii de argint elegante sau piese cum ar fi cerceii rotunzi și subțiri, brățări cu detalii texturate sau un colier cu detalii sferice. Combină cu o geantă circulară chic pentru a accesoriza ținutele business sau pur și simplu pentru a adăuga o notă de originalitate ținutei zilnice de la birou.

4.  FORME SFERICE + STREET STYLE

Sperăm că vara va veni într-o zi. Și va fi fierbinte. Desigur vei avea nevoie de ochelari de soare. Și purtați adidași cu o geantă elegantă - simplu și feminin. Potrivit pentru o vinere casual.

 

5. LUCIOS + MAT 
Combinarea diferitelor texturi poate da viață unei ținute. Conferă ținutelor business un finisaj ultra-stilat alegând detaliile lucioase și mate must-have din acest sezon. Optează pentru o pereche de cercei cu tortiță și un colier de aur și argint pentru o notă convingătoare sau amplifică aspectul casual cu o geantă de umăr de un gri elegant, cu detalii metalice sub formă de trandafiri..

Text: Foto: Oriflame