Machiaj mat fără greşeli

Dacă faceți un machiaj mat incorect, este posibil să arătați ca un tort uscat. Nu vom permite! Citiți ghidul nostru special pas-cu-pas și aflați tehnica corectă în patru pași simpli.

1. 1. ALEGE FORMULE REZISTENTE
Vei avea nevoie de fard lichid pentru pleoape cu o formulă rezistentă care va rezista la tot şi un aplicator convenabil pentru ca aplicarea fardului să fie mai uşoară ca niciodată. Îţi recomandăm fardul lichid pentru pleoape The ONE. Datorită unei texturi cremoase și pigmenților bogați, acesta este ușor de aplicat și se transformă în mat imediat după aplicare. Înţelept, nu-i așa?

Sfat: alege nuanţe violet, dacă ai ochii verzi, creamy taupe pentru ochi albaştri şi căprui. Nuanţa roz delicată aplic-o sub sprâncene pentru a oferi o strălucire în privire. 

2. PREGĂTEŞTE BAZA
Baza este importantă. Un asemenea machiaj nu va fi reuşit fără o bază ideală. După aplicarea fondului de ten preferat şi a concealer-ului, fixează fondul cu ajutorul pudrei şi fardului de obraz 2-în-1 The ONE IlluSkin. Două nuanțe combinate de fard de obraz - mat închis și sclipitor deschis – va evidenţia sau corecta forma feței, va conferi o îmbujorare blândă. 

3. FOLOSEŞTE O MASCARA REZISTENTĂ LA APĂ
Pentru un machiaj mat, foloseşte o mascara rezistentă la apă: o astfel de mascara nu va curge nici în caz de ploaie, nici la umiditate sau lacrimi. Foloseşte aparatul pentru curbarea genelor (acesta va fi secretul tău). Dar, dacă serios, acest lucru vă va ajuta să conferiţi o rezistenţă și mai mare machiajului.

4. APLICĂ UN RUJ MAT
Vei avea nevoie de un ruj special cu o formulă rezistentă, de exemplu, rujul-mousse lichid cu finisare mată The ONE Lip Sensation sau  rujul-elixir SPF 15 Giordani Gold. Ambele au un aplicator convenabil, care permite să obții o claritate perfectă fără alte mijloace suplimentare.

Text: