Ghid de cadouri pentru Ziua Femeii

Fie că este vorba de cea mai bună prietenă, sora ta, fiica sau colega ta, există multe femei speciale care aduc bucurie, voie bună și prietenie în viața noastră de zi cu zi. Cu ocazia Zilei Femeii, profită de ocazie pentru a arăta femeilor importante din viața ta cât de mult le apreciezi!

1. EȘARFĂ
O eșarfă elegantă și feminină poate pune în evidență orice ținută! Și reprezintă cel mai simplu mod de a accesoriza așa cum o fac francezii. În plus, adăugarea unei eșarfe poate înveseli aspectul genții dacă o vei înfășura pe una dintre toartele acesteia.

2. COLIERUL
Adăugarea unui colier contrastant plin de personalitate - reprezintă cea mai rapidă modalitate de transformare instant a unei ținute. Acest colier minunat, inspirat de primăvară, în tonuri de alb-murdar și roșu-auriu este perfect pentru birou sau pentru o noapte în oraș. 

3. CEASUL
Dacă sora ta nu pierde niciodată un minut, dă-i un ceas de mână clasic, făcut în roz deschis și împodobit cu pietre strălucitoare. De fiecare dată când se va uita la ceas, ea își va aminti de tine. 

4. GEANTA
Fă-o să strălucească în acest sezon oferindu-i acest accesoriu must-have: o geantă din piele lăcuită – ultra lucioasă. Cadoul perfect pentru mame, bunici, cele mai bune prietene, surori, nepoți, fiice – iar în cazul iubiților și soților care citesc aceste rânduri – darul ideal pentru prietene și soții!

Text: Foto: Oriflame