Soluții pentru 9 dintre cele mai jenante probleme de beauty

Toate femeile au câte un lucru care le creează un sentiment de jenă: mirosuri neplăcute, ten cu probleme și lista poate continua. Din fericire, experții noștri sunt aici pentru a-ți veni în ajutor cu soluții simple pentru cele mai comune neplăceri legate de frumusețe.

1. MI-AM PENSAT PREA MULT SPRÂNCENELE.


„Creșterea lor va necesita timp și răbdare, dar folosirea unui gel pentru îngrijirea sprâncenelor poate accelera procesul. Și cât aștepți, poți să creezi iluzia unor sprâncene mai groase cu un fard pentru sprâncene și un creion. Un tutorial online (precum acesta) va fi de mare folos.” 

- Sophia Marinho de Lemos, Editor de frumusețe


2. MI SE ÎNTÂMPLĂ SĂ-MI MIROASĂ PICIOARELE ȘI MĂ SIMT FOARTE JENATĂ.

„Picioarele urât mirositoare pot avea două cauze: transpirație în exces și o bacterie la nivelul picioarelor. Folosește un exfoliant pentru picioare de câteva ori pe săptămână pentru a înlătura celulele moarte care favorizează dezvoltarea bacteriilor. Șterge-ți bine picioarele după ce faci baie și aplică un antiperspirant cremă sau pudră pentru picioare și astfel le vei menține mereu uscate. Ține mereu la îndemână un spray special pentru picioare și pulverizează în timpul zilei.”

- Alernest Nunez Bengtsson, Expert Oriflame în îngrijirea personală

Descoperă gama Feet Up.3. AJUTOR! MI-A APĂRUT UN COȘ IMENS PE FAȚĂ!


„Important este să nu umbli la el! Îți recomand să aplici pe locul afectat o cremă cu acid salicilic. Acest anti-iritant are și proprietăți antimicrobiene. Dacă nu ai acasă o astfel de cremă, încearcă să ții un cub de gheată pe zona respectivă pentru a reduce inflamația și aplică apoi un corector care să conțină ulei din arbore de ceai.” 

- Melina Galeadi, Expert Oriflame în îngrijirea pielii

 

 

”Ți-a apărut un coș? Nu îl atinge! Aplică mai bine o cremă cu acid salicilic.”


4. MACHIAJUL MEU SFÂRȘEȘTE MEREU PE GULERUL CĂMĂȘII SAU PE HAINE.


„Ajută machiajul să rămână pe față aplicând înainte de fond de ten o bază de machiaj și un strat de pudră translucidă la final sau pulverizând un spray pentru fixarea machiajului. Și bineînțeles, folosește produse rezistente la transfer.” 

- Sophia Marinho de Lemos, Editor de frumusețe

Favoritele Sophiei: Bază pentru machiaj cu efect de uniformizare Giordani Gold, Bază de machiaj The ONE IlluSkin și Pudră pulbere The ONE.


5. AM PĂR FACIAL ȘI MA SIMT COMPLEXATĂ DIN ACEST MOTIV.


„Recomand epilarea cu benzi de ceară  speciale pentru față. Este rapid, ușor, iar rezultatul durează până la aproximativ patru săptămâni.”

- Alernest Nunez Bengtsson, Expert Oriflame în îngrijirea personală


6. IARNA AM MEREU PETE ROȘII ÎN JURUL NASULUI PENTRU CĂ MI-L ȘTERG MEREU CU ȘERVEȚELE

„Evită apa extrem de rece sau de caldă deoarece încurajează roșeața pielii, curăță tenul cu un produs delicat, tamponează ușor cu un prosop uscat și folosește apoi o cremă hidratantă. Este de preferat să eviți cremele foarte parfumate care îți pot irita și mai mult pielea și alege în loc un ulei până când se remediază problema. De asemenea, o mască pentru ten, calmantă, poate fi de mare ajutor. ” 

- Melina Galeadi, Expert Oriflame în îngrijirea pielii


Încearcă: Mască gel cu extract din aloe vera Love Nature 

7. AM FOLOSIT PRODUSE AUTOBRONZANTE ȘI ACUM ARĂT CA O ZEBRĂ

„Toarnă câteva picături de ulei de corp în cadă și cu ajutorul unei mănuși speciale, exfoliază delicat pielea. De asemenea, un truc care te poate ajuta este să freci cu o lămâie pe pete!” 

- Sophia Marinho de Lemos, Editor de frumusețe


8. MEREU MI SE ÎNTÂMPLĂ CA PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ZILEI SĂ AM PETE NEPLĂCUTE DE TRANSPIRAȚIE LA SUBRAȚ

„Transpirația este o funcție absolut normală a corpului, însă poate deveni un lucru jenant dacă apare în exces. Folosește un antiperspirant pe pielea uscată chiar înainte de a te duce la culcare și reaplică-l dimineața. Poartă haine din materiale naturale, precum bumbacul, lâna, mătase, fibră de cânepă sau in deoarece lasă pielea să respire.”

- Alernest Nunez Bengtsson, Expert Oriflame în îngrijirea personală


9. DUPĂ EPILARE, MĂ CONFRUNT CU O IRITAȚIE PE LINIA BIKINILOR

„Calmează micile umflături și iritația înfășurând cuburi de gheață într-un materiale textil și aplică-le direct pe zona afectată. Ține gheața câteva minute până când iritația s-a diminuat. Poată lenjerie intimă lejeră din bumbac pentru a preveni ca astfel de situații să se întâmple din nou.” 

- Alernest Nunez Bengtsson, Expert Oriflame în îngrijirea personală

Text: Foto: Getty images, Fotolia & Oriflame