Îngrijirea pielii inspirată de natura din Suedia

De la început, cu 50 de ani în urmă, ne-am îndreptat atenția spre bogățiile naturii din Suedia pentru inspirație. Odată cu relansarea gamei Optimals, introducem o nouă gamă anti-îmbătrânire: Optimals Age Revive. Produsele acesteia combat multiple semne de îmbătrânire prin folosirea de combinații naturale unice de ingrediente suedeze. Vrei să afli mai multe? Îți oferim acest interviu cu expertul nostru în îngrijirea pielii, Melina Galeadi.

1. CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE AM INCLUS COMBINAȚII DE INGREDIENTE NATURALE SUEDEZE ÎN PRODUSELE GAMEI OPTIMALS?

Crearea de produse care sunt inspirate din natură, și care de asemenea respectă mediul înconjurător, face parte din politica noastră. De-a lungul deceniilor am dobândit cunoștințe aprofundate despre ingredientele naturale și beneficiile lor – de aceea am considerat oportun să ne inspirăm din natura suedeză pentru crearea noilor game OptimalsFiecare extract a fost prelucrat în mod unic de către cercetătorii Oriflame pentru a oferi o soluție adaptată unei nevoi specifice a pielii.

2. CE ASPECT AL INGREDIENTELOR SUEDEZE A CONSTITUIT SURSA INSPIRAȚIEI?
Unele dintre cele mai rezistente plante din lume se regăsesc în Suedia. Suportând adesea o climă severă, acestea pot rezista la modificări ale temperaturii anuale cuprinse între -20 ° C și + 30 ° C. Acestea sunt condiții extreme pentru floră. Pentru a supraviețui temperaturilor sub 0 grade, plantele trebuie să poată conserva substanțele nutritive. Acesta este motivul pentru care plantele dețin concentrații bogate de antioxidanți, vitamine și uleiuri esențiale - componente care se află în extractele selecționate de noi.

3. POVESTEȘTE-NE MAI MULTE DESPRE ACESTE INGREDIENTE!
Comparativ cu alte ingrediente de bază care se regăsesc în produsele de îngrijire a pielii, gama Age Revive combină în plus 11 ingrediente naturale care pot fi găsite în natura suedeză: mesteacăn argintiu, coacăze roșii, cătină, ulei din semințe de in, mure, castan sălbatic, coacăze negre, zmeură, ienupăr, ovăz și trifoi roșu. Aceste ingrediente au fost combinate în mod unic pentru a crea amestecuri individuale pentru fiecare produs din gama Age Revive; toate acestea au fost atent selecționate pentru a te ajuta să obții o piele frumoasă și întinerită. Unele dintre ingrediente au proprietăți nutritive și hidratante care ajută la îngrijirea pielii, iar altele contribuie la reducerea  principalelor semne ale îmbătrânirii, cum ar fi ridurile fine, petele de vârstă și tenul lipsit de strălucire.

4. POVESTEȘTE-NE MAI MULTE DESPRE PRODUSELE GAMEI AGE REVIVE!
Gama de produse Age Revive își propune să ofere oamenilor o soluție simplă, dar eficientă și completă pentru nevoia acestora de a împiedica apariția semnelor de îmbătrânire. În acest scop, a rezultat crearea unei game care să combată multiple semne de îmbătrânire. Pentru a face posibil acest lucru, a trebuit să ne asigurăm că fiecare dintre formulele eficiente ale Age Revive să vizeze probleme specifice ale pielii. Iată de ce  este atât de importantă o rutină completă care include toate produsele din gamă.

  • Loțiunea de curățare și loțiunea tonică elimină impuritățile seara și celulele de piele moartă dimineața
  • Crema pentru ochi contribuie la stimularea micro-circulației pentru a minimiza cearcănele și pentru a reduce liniile fine.
  • Serul oferă primul nivel de hidratare. Acesta conține acid hialuronic, care ajută la reținerea apei și se găsește în mod natural în organism.
  • Crema de zi conține un agent pentru fermitate care combate liniile fine și ridurile, și un agent anti-poluare care contribuie la protejarea pielii pe tot parcursul zilei.
  • Crema de noapte hrănește și reface pielea în timpul nopții.
Text: Foto: Oriflame; Getty