Vă dorim și vă OFERIM sănătate!

Află cum să alegi un cadou pentru cei dragi din gama produselor Wellness de la Oriflame.

Judecând după numărul de zile din calendar, care sunt considerate sărbători (reține, există mai mult de 250 de zile pe an), ne place foarte mult să sărbătorim.

De familie sau profesioniste, de stat sau religioase, naționale sau internaționale – în această listă de sărbători, Anul Nou este considerată o sărbătoare aparte din mai multe motive.

 

În primul rând, este multilaterală, Anul Nou este o sărbătoare internațională, de familie și de stat. În al doilea rând, este una dintre cele mai iubite sărbători din toate timpurile. În al treilea rând, este așteptată de toată lumea, indiferent de vârstă și sex. Și,  în al patrulea rând, putem spune că Anul Nou este o sărbătoare nu de o zi. Pentru majoritatea din noi, acesta este un întreg ritual, care include pregătirea și așteptarea, sărbătoarea în sine și câteva zile de vacanță.

De aceea, de Anul Nou fiecare dintre noi abordează alegerea cadourilor pentru cei dragi cu o atenție deosebită.

Astăzi îți voi oferi mai multe opțiuni de cadouri care te vor ajuta să îți arăți atenția, grija și dragostea. Dar mai întâi o întrebare. Ce ne dorim cel mai des reciproc în timpul oricărei mese festive?

Desigur, sănătate! Aș putea spune că sănătate ne dorim reciproc în fiecare zi, chiar și răspunsul la cuvintele de recunoștință este „să fii sănătos”. Cu produsele Wellness de la Oriflame nu doar că ne urăm sănătate ci și oferim sănătate!

Shake Natural Balance, supă Natural Balance, pudră proteică

Este o opțiune excelentă de cadou pentru cei dragi care deja practică sau încep doar să practice o abordare atentă a alimentației în general și aleg gustări de calitate – în special, cu accent pe proteine și carbohidrați lenți. Shake-ul va fi un cadou minunat pentru cei care iubesc dulciurile încă din copilărie, dar sunt acum în căutarea unei alternative sănătoase. Un shake, pe de o parte, îți permite să satisfaci nevoia de dulciuri datorită gustului său excelent și, pe de altă parte, ajută la reducere poftei de dulce, datorită unei compoziții echilibrate în carbohidrați lenți și fibre.

Supa va fi un cadou minunat pentru vegetarieni sau vegani, deoarece conține proteine doar din surse vegetale (soia, cartofi, mazăre verde).

Pudra proteică poate fi făcută cadou celor cale le place să gătească,  să experimenteze și vin cu propriile rețete de mâncăruri sănătoase. Un astfel de produs va adăuga mai multă valoare oricărei rețete, pentru ai crește conținutul de proteine, carbohidrați lenți și fibre, dar nu va schimba gustul felului de mâncare în sine datorită gustului său neutru.

Wellness Pack pentru femei și bărbați

Un cadou ideal pentru cei cărora le pasă de sănătatea lor și a celor dragi, universal și în același timp valoros. Conține toți micronutrienții necesari în doze necesare:  vitamine și minerale, acizi grași omega-3 și astaxanthină naturală, unul din cei mai puternici antioxidanți.

Calciu marin & vitamina D

O alegere excelentă pentru cei care sunt adepții stilului de viață sănătos, acordă atenție deosebită stării fizice și frecventează în mod regulat cluburile de fitness și secțiunile sportive. Acești oameni activi sunt mereu în mișcare și este foarte important pentru ei să mențină oasele sănătoase – un complex de calciu marin îi va ajuta la întărirea lor și la prevenirea fragilității.

Produse Wellness Kids (Ulei omega 3 WellnessKids, Multivitamine şi minerale pentru copii WellnessKids)

Aceste produse ar trebui să devină parte obligatorie a cadoului pentru cei mai mici membri ai familiei (copii de la 3 ani). Gama Wellness Kids va asigura liniștea sufletească a părinților, ei vor fi siguri de dezvoltarea și maturizarea armonioasă a copilului, deoarece produsele includ toate componentele necesare recomandate de OMS. Ei bine, copii, la rândul lor, după ce vor prima acest cadou se vor simți adulți, ca mama și tata.  Acum vor avea și ei propriile vitamine, astfel încât să le puteți lua împreună cu întreaga familie.

O astfel de abordare a alegerii cadourilor poate fi o bază, dar poți să nu te oprești aici și să creezi seturi de cadouri din produsele Wellness pentru toate ocaziile. Wellness este un cadou cu înțelepciune, din inimă și pentru sănătate!

Text: