3 moduri prin care produsele love nature ajută oceanele

Sustenabilitatea a fost întotdeauna importantă pentru noi. Găsirea inspirației în natură și respectarea mediului sunt esențiale pentru filozofia noastră. În consecință, am rugat-o pe Dr. Natasha Williams OHanlon, consilierul nostru în sustenabilitate, să ne ofere mai multe informații despre cele trei moduri în care produsele Love Nature sunt mult mai responsabile din punctul de vedere al mediului și ajută oceanele planetei noastre.

1. BIODEGRADABILE

Prin noua noastră gamă Love Nature ne arătăm respectul pentru natură, și pentru apă în special, prin reducerea impactului asupra mediului al produselor noastre care se clătesc cu apă. Și prima îmbunătățire pe care am făcut-o sunt noile formule biodegradabile ale produselor de clătire Love Nature. Aceasta înseamnă că se vor descompune în mod natural și nu vor avea un impact negativ asupra mediului acvatic.

2. PARTCULE ABRAZIVE DE ORIGINE NATURALĂ

Folosim doar particule abrazive de origine naturală, inclusiv silice, semințe de căpșuni și coajă de migdale pentru noile noastre produse exfoliante Love Nature. Acestea sunt fie pe bază de minerale și se întorc de unde au venit, fie pe bază de plante și se vor descompune în mod natural.

3. NU CONȚINE SILICON

Deși siliconul poate face părul mătăsos, acesta este sintetic și greu de descompus pentru mediu. În plus, siliconul poate crește în concentrație de-a lungul timpului, putând ajunge chiar în lanțul alimentar uman. Prin urmare, am luat decizia de a face toate produsele de îngrijire a părului Love Nature fără să includem siliconul.

Text: Foto: Getty Images