Îngrijirea pielii primăvara: 5 pași către strălucire

Află cum să faci față problemelor pielii după iarnă și cum să completezi rutina de îngrijire a pielii pentru ai oferi strălucire.

În calendar este mijlocul lunii februarie. Cel mai probabil în orașul tău este încă frig, iar primăvara cu siguranță nu va veni mai devreme decât jumătatea lunii martie. Majoritatea sărbătorilor de iarnă s-au terminat, cadourile au fost făcute, bradul strâns. Încă puțin și poți întâmpina o nouă primăvară în viața ta. Odată cu sosirea primăverii, fustele vor fi mai scurte, iar primblările pe stradă mai lungi. Și credem că trebuie să acorzi o deosebită atenție feței. Pentru a fi total pregătită să întâmpini primăvara!

Completează îngrijirea obișnuită cu produse cu acțiune rapidă și fără a amenința bugetul familie.

Pasul  #1: hidratează și hrănește 

În primul rând, așa cum se spune în basme, un călător obosit trebuie hrănit și cinstit (la fel ca pielea). Aceasta înseamnă că adăugăm hidratare și nutriție cremelor noastre obișnuite. O porție suplimentară de hidratare îți poate oferi masca hidratantă pentru toate tipurile de piele Optimals. Un trio apetisant de afine, mure și zmeură va reda pielii o culoare sănătoasă și nu va lăsa pielea să se usuce de sete. Un asistent mic, dar eficient și prompt - boosterul hrănitor pentru crema de faţă Optimals. Compoziția naturală a uleiului de măceș, rapiță, camelină și vitamina E va elimina exfolierea și va înmuia pielea, redându-i sensibilitatea. Doar adaugă câteva picături de booster în crema obișnuită de noapte și – voila!  

Pasul #2: lucrăm cu fermitatea 

Uscarea sezonieră a pielii poate duce la riduri mai profunde și chiar la apariția altora noi. Acordă atenție măștii de față Royal Velvet. Acidul hialuronic și elixirul de iris negru din compoziție vor readuce pielii umiditatea necesară în câteva minute. Cu utilizarea regulată de 1-2 ori pe săptămână, masca va combate în mod eficient modificările legate de vârstă. Completează acțiunea măștii cu un produs multifuncțional, balsam pentru faţă cu efect de netezire Royal Velvet poate fi și o cremă de zi, și bază de machiaj și o mască pentru fermitate. Vitamina C din balsam va reda strălucire sănătoasă pielii, iar elixirul de iris negru va crește elasticitatea.

Pasul 3: luptă cu ochii obosiți

Acum să ne uităm atent la zona pleoapelor. Ce vedem? Există umflături, cercuri întunecate, riduri noi? Nu renunța! Ia o cremă de ochi hidratantă pentru toate tipurile de piele Optimals Hydra care reîmprospătează instant ochii datorită complexului de ingrediente active precum Rhodiola rosea pentru protejarea pielii, extract calmant de hamei și cofeină pentru o mai bună micro-circulație. Pentru a spori efectul folosește un accesoriu pentru masajul revitalizant al conturului ochiului: metalul rece al bilei va ajuta nu numai la distribuirea cremei într-un strat subțire, ci și la răcorirea suplimentară a pielii, ameliorând umflăturile și oboseala.

Pasul 4: restabilește pielea buzelor

Așadar, dorești să porți culori strălucitoare și suculente odată cu venirea primăverii! Astfel încât acestea să îți decoreze lookul, nu să sublinieze exfolierea, de aceea buzele trebuie îngrijite și netede. Cel mai bun prieten al buzelor tale este un balsam special multifuncțional. Textura moale cu ceară de albine va proteja pielea delicată a buzelor în orice vreme, iar parfumul plăcut revigorant te va înveseli. De 1-2 ori pe săptămână folosește o mască & exfoliant de buze cu efect de netezire Love Nature. Dacă îți permite timpul lasă produsul timp de 15 minute: extractele bogate în vitamine din lime, mentă și fructul pasiunii vor înmuia și hidrata pielea. După ce s-a scurs timpul doar masează produsul pe buze și apoi clătește cu apă. Particulele de trestie de zahăr vor îndepărta exfolierea și vor reda netezime și luminozitate naturală buzelor. Ei bine, acestea sunt probabil toate trucurile. Poți întâlni primăvara complet înarmată!  

Text: