Îngrijirea pielii pentru bărbați: produse esențiale

Ești unul dintre acei bărbați care consideră că un duș și un bărbierit sunt suficiente pentru a arăta bine? Și că loțiunile și cremele sunt doar pentru femei? În acest caz gândește-te mai bine! Și bărbații trebuie să aibă grijă de pielea lor, și chiar nu este nevoie de mult efort. Acestea sunt principalele aspecte pe care trebuie să le cunoști

1. STABILEȘTE-ȚI O RUTINĂ DE ÎNGRIJIRE A PIELII
Pielea perfectă nu este așa dintr-o pură întâmplare. Asemenea femeilor, și bărbații trebuie să investească timp într-o rutină zilnică de îngrijire a pielii, pentru a arăta cât mai bine. Aceasta include curățare, stimulare, hidratare și protecție împotriva factorilor de mediu cu acțiune dăunătoare împotriva pielii. Află mai multe citind articolul „Rutina de îngrijire a pielii pentru bărbați”.

Produse recomandate: Set NovAge Ecollagen.


2. PERFECȚIONEAZĂ-ȚI TEHNICA DE BĂRBIERIT
Un bărbierit rapid de dimineață poate fi devastator pentru pielea ta. Prin perfecționarea tehnicii pe care o urmezi poți evita agonia iritațiilor și a tăieturilor cauzate de lama aparatului de ras. Iată câteva reguli de bază:

                              • Începe prin umezirea pielii pentru înmuierea acesteia și pentru a deschide porii

                              • Folosește o spumă de ras delicată pentru a reduce frecarea

                              • Rade părul facial în direcția de creștere a acestuia

                              • Curăță prin clătire cu apă aparatul de ras după fiecare aplicare

                              • Finisează cu un balsam după bărbierit și cu o loțiune hidratantă

 

3. APLICĂ ÎNTOTDEAUNA LOȚIUNE DE PROTECȚIE SOLARĂ
Protejează-ți pielea de îmbătrânirea prematură și de efectul nociv al razelor soarelui prin utilizarea de protecție solară în fiecare zi. O poți folosi înainte de aplicare sau în locul unei creme de zi (în funcție de hidratarea necesară de care pielea ta are nevoie).   

Produse recomandate: Cremă de zi cu efect intens de protecție FPS 30 NovAge și Loțiune de plajă pentru față și corp FPS 30 ridicat Sun Zone.

4. PROTEJEAZĂ-TE DIN TIMP ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII PREMATURE
Chiar dacă acum, când nu porți barbă, ai un ten curat, de bebeluș, înainte realizezi, anii trec și încep să se vadă pe pielea ta. De aceea, ia-ți măsurile de precauție necesare și redu liniile fine și ridurile inevitabile, folosind produse de înaltă calitate.

Produse recomandate: Set NovAge True Perfection (25+) и Set NovAge Ecollagen (35+).

5. HIDRATEAZĂ-TE
Nu doar fața ta are nevoie de apă, ci întreg organismul tău necesita re-hidratare. Mai ales dacă duci un stil de viață activ și faci duș de multe ori. În consecință, asigură-te că te aplici loțiuni hidratante întotdeauna după ce faci duș. Și consumă multă apă!

Produs recomandat: Cremă hidratantă de corp și mâini Milk & Honey Gold Collection.

Text: Foto: Getty Images