7 produse de curățare pentru toate tipurile de ten

Oricât de mult ne place să ne jucăm cu machiajul pe măsură ce se apropie sărbătorile, nu este nimic mai îmbucurător decât să îl dăm jos. Fiecare dintre cele șapte produse esențiale de spălare a feței oferă o experiență unică de răsfăț, dar toate au un scop comun - să îți ofere încrederea necesară pentru a-ți îmbrățișa sinele autentic pe tot parcursul sezonului și dincolo de acesta.

Gel de curățare Novage+ Refresh 

Gelul de curățare Novage+ Refresh  este un gel de curățare puternic, potrivit pentru toate tipurile de piele. Infuzat cu ingrediente identice cu cele ale pielii, acesta onorează frumusețea naturală a pielii tale. Această formulă de la gel la spumă îndepărtează fără efort machiajul, poluanții și SPF, lăsând pielea împrospătată și fortificată. Ceea ce o diferențiază este sistemul Bio Lipid System, o tehnologie inovatoare Bio Activating Technology, îmbogățită cu uleiuri vegetale, care întăresc bariera pielii.

Cel mai bun pentru: Toate tipurile de piele care caută o strălucire radiantă de sărbători
Textură: 
Gel spumant
Caracteristica principală: 
Sistemul Bio Lipid System pentru o acțiune dublă de curățare și protecție

Ulei de curățare Novage+ Comfort
Uleiul de curățare Novage+ Comfort este un refugiu de liniște în timpul vacanțelor agitate. Acest produs de curățare transformator se transformă din ulei într-un lapte delicat atunci când este amestecat cu apă, îndepărtând eficient machiajul, impuritățile și SPF. Sistemul său Bio Lipid System asigură menținerea echilibrului pH-ului pielii tale. În special, este, de asemenea, un precursor excelent pentru o spălare a feței pe bază de apă pentru o curățare dublă puternică.

Cel mai bun pentru: Curățare dublă în timpul vacanțelor
Textura: 
Ulei emulsionat în textură lăptoasă
Caracteristică cheie: 
Sistemul Bio Lipid System pentru hrănire și reînnoire celulară care echilibrează pH-ul

Unt de curăţare pentru faţă Waunt Level Up

Ai nevoie de un produs de curățare pe cât de luxos, pe atât de eficient? Îmbunătățește îngrijirea pielii cu Untul de curăţare pentru faţă Waunt Level Up, unde eficacitatea întâlnește hidratarea profundă. Textura sa răsfățată trece de la unt la uleiuri de curățare și lapte atunci când este amestecată cu apă, dizolvând tot machiajul și murdăria. Cu unt Cupuaçu provenit etic din Amazonia braziliană, această formulă a fost creată cu ingrediente aprobate pentru vegani și este înregistrată la The Vegan Society™. 

Cel mai bun pentru: Pasionații de frumusețe vegană exigenți

Textură: Transformare multifazică

Caracteristică cheie: Formulă vegană cu hidratare intensă

Gel spumă de curăţare pentru ten sensibil NovAge Skinrelief

Pielea sensibilă merită o îngrijire specializată, iar Gelul spumă de curăţare pentru ten sensibil NovAge Skinrelief se ridică la înălțimea provocării. Formula sa delicată îndepărtează în mod eficient machiajul și impuritățile, în timp ce calmează și menține rezistența naturală a pielii tale. Caracteristicile remarcabile sunt tehnologia Ultra Calm și d-Panthenol, care lucrează armonios pentru a îngriji pielea sensibilă în timp.

Cel mai bun pentru: Piele sensibilă care caută o îngrijire calmantă și antiinflamatoare

Textură: Spumă liniștitoare

Caracteristică cheie: Tehnologie Ultra Calm și d-Panthenol pentru o elasticitate delicată

Gel de curăţare multifuncţional Optimals Urban Guard 3D

Locuitorii din mediul urban se pot bucura, pentru că Gelul de curăţare multifuncţional Optimals Urban Guard 3D reprezintă apărarea supremă! Această formulă 3 în 1 purifică, exfoliază și revitalizează, fiind ideală pentru pielea stresată de poluare. Caracteristica sa definitorie este sinergia dintre polifenolii antioxidanți, acidul salicilic și exfoliantul natural Blueberry Crush, care lucrează împreună pentru o experiență de curățare profundă.

Cel mai bun pentru: Curățarea profundă a porilor în mediul urban

Textură: Formulă spumantă

Caracteristică cheie: Scut urban cu antioxidanți și exfoliere delicată

Apă micelară calmantă Optimals

Pentru o curățare rapidă și eficientă și pentru îndepărtarea machiajului, Apa micelară calmantă Optimals este soluția ta de încredere. Cu o textură fără greutate și o formulă fără clătire și fără frecare, purifică delicat, menținând în același timp nivelul de hidratare. Având tehnologia HydraRise și acidul Ursolic din Heather, această formulă blândă oferă o experiență răcoritoare și liniștitoare, potrivită chiar și pentru zonele delicate, cum ar fi buzele și ochii.

Cel mai bun pentru: Curățare și demachiere în mișcare

Textură: Apă micelară ușoară

Caracteristică cheie: Acid ursolic și tehnologia HydraRise pentru o hidratare liniștitoare

Soluţie de curăţare a tenului Diamond Cellular

Fă din curățare o parte din ritualul tău de frumusețe de sărbători cu Soluţia de curăţare a tenului Diamond Cellular. Această soluție multifuncțională de spălare a feței nu doar curăță, ci și tonifică și îndepărtează machiajul. Tehnologia micelară, extractul de trufe albe și Skin Luminous Active sunt combinate pentru a oferi o soluție all-in-one care lasă pielea radiantă, netedă și profund revigorată.

Cel mai bun pentru: Curățare și tonifiere all-in-one

Textură: Soluție micelară

Trăsătură distinctivă: Tehnologie micelară cu extract de trufe albe pentru un ten radiant

Text: