Problemă-soluție: alege îngrijirea NovAge

Cum să îți completezi îngrijirea pielii pentru a susține pielea și a fi pregătită complet de primăvară? Alegem produse din gama NovAge pentru a rezolva cele mai frecvente probleme ale pielii la sfârșitul iernii.

 

Cum să îți completezi îngrijirea pielii pentru a susține pielea și a fi pregătită complet de primăvară? Alegem produse din gama NovAge pentru a rezolva cele mai frecvente probleme ale pielii la sfârșitul iernii.

Problema: pete de vârstă, ten tern.

Soluția: uniformizarea tonului pielii și redarea strălucirii

Ce alegem: îngrijire completă NovAge Bright Sublime, mască peeling cu efect de reînnoire a pielii NovAge, cremă de zi cu efect intens de protecţie FPS 50 NovAge.

Îngrijirea completă NovAge Bright Sublime va ajuta la corectarea diferenţelor de nuanţă a pielii, îmbunătățirea tonusului și strălucirea pielii și la netezirea ridurilor. Tehnologia Multi-Bright contribuie la inhibarea producţiei de melanină. Extractul de celule stem din gardenia stimulează sinteza de colagen și protejează fibrele de colagen de deteriorarea naturală, întărind structura pielii. Utilizarea zilnică a gamei asigură pielii un aspect mai luminos, mai strălucitor şi uniform, reducând petele pigmentare.

Completează rutina de îngrijire cu masca peeling NovAge cu efect de reînnoire a pielii - folosește-o de două ori pe săptămână seara. Acizii alfa hidroxi acid (AHA) şi beta hidroxi acid (BHA), exfoliază ușor celulele moarte de pe suprafața pielii, lăsând pielea să arate mai sănătoasă. Enzimele de rodie accelerează considerabil metabolismul celular și îmbunătățește textura pielii.

Primăvara soarele devine mai activ și ai nevoie de protecție UV suplimentară. Pentru aceasta folosește în fiecare dimineață și seara cremă cu efect intens de protecţie FPS 50 NovAge. Oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva efectelor negative ale razelor UVA și ale îmbătrânirii pielii.

Cumpără

Problema: primele modificări legate de vârstă, deshidratare.

Soluția: combaterea ridurilor și menținerea hidratării

Ce alegem: îngrijirea completă NovAge Ecollagen, mască cu efect de netezire NovAge, cremă de zi cu efect intens de protecţie FPS 50 NovAge

Gama Novage Ecollagen Wrinkle Power reduce instant ridurile cu până la 49%*, le corectează în timp și ajută la încetinirea îmbătrânirii pielii. Produsele au la bază tehnologia patentată Tri-Peptide, acid hialuronic cu greutate moleculară mică și extract de celule stem din floare de colţ - asigură imediat pielea cu umiditate, o protejează de influențele agresive și stimulează producția de colagen.

Pentru a spori efectul îngrijirii complete, introdu în obicei folosirea măștilor cu acțiuni imediate. O dată sau de două ori pe săptămână va fi suficient pentru a restabili pielea. Încearcă masca cu efect de netezire NovAge, o formulă care întărește bariera lipidică naturală și restabilește elasticitatea pielii.

Nu uita de protecție solară primăvara și folosește în fiecare zi crema cu efect intens de protecție FPS 50 NovAge înainte de machiaj. Acest lucru este valabil mai ales pentru plimbările lungi primăvara.

Cumpără

Problema: piele obosită după sezonul rece și pierderea fermității

Soluția: strângerea contururilor feței și refacerea pielii

Ce alegem: îngrijirea completă NovAge Ultimate Lift, capsule cu ulei facial NovAge Nutri6, mască cu efect de fermitate NovAge

Cât suntem tineri, celulele țesutului conjunctiv al pielii – fibroblastele – produc colagen și elastină în cantități necesare pentru a menține pielea netedă și suplă. Dar, odată cu vârsta, modificările naturale ale celulelor duc la o încetinire a fibroblastelor și la o scăderea producției de colagen și elastină. Ca urmare, pielea își pierde elasticitatea și începe să se lase. Tehnologia patentată AspartoLift ™, care stă la baza gamei NovAge Ultimate Lift, întărește fibroblastele, le sporește flexibilitatea și promovează producția de colagen. Pentru a susține pielea obosită de lunga perioadă de frig, urmează un curs de 30 de zile de revitalizare cu capsulele cu ulei facial NovAge. Capsulele au un format comod, cantitatea de produs este calculată în mod ideal pentru o singură utilizare. În plus, uleiul va fi suficient pentru aplicare atât pe față, cât și pe gât. Pentru un efect maxim, de 2 ori pe săptămână, folosește masca cu efect de fermitate NovAge, 15 minute de relaxare cu o astfel de mască îți vor face pielea mai elastică și hidratată – te vei bucura de reflexia ta în oglindă. 

Cumpără
Text: