Cum să restabiliți părul și unghiile - sfaturi de la Tanya Rybakova

Îngrijirea la domiciliu, lifehack-uri, nutriție, cele mai bune remedii și suplimente - oficial wellness-expert Oriflame împărtășește secretele unei abordări integrate a frumuseții părului și a unghiilor.

În ciuda numărului mai mare de zile însorite și a presimţirii bucuroase a verii, primăvara are un dezavantaj - imunitatea slăbită, deficiența de vitamine.

Din cauza lipsei de substanțe utile

putem observa pielea uscată,

căderea și fragilitatea părului, fragilitatea unghiilor

Astăzi, împreună vom înțelege ce putem face pentru a remedia această situație și să le susținem în această perioadă dificilă, influențând din interior și din afară.

Ce se întâmplă cu organismul primăvara?

Vine primăvara, iar persoanele cu imunitate scăzută sunt agravate de boli cronice, deoarece schimbările climatice reprezintă un stres mare. Din încăperile cu încălzire și aer uscat ajungem pe stradă, unde poate fi vînt, îngheț, ploaie. Acest lucru se reflectă în cantitatea de energie pe care o consumăm pentru a menține activitate organismului.

În sezonul rece ne mișcăm mai puțin

și nu petrecem mult timp în aer liber.

Alimentația se schimbă cel mai adesea în favoarea

alimentelor bogate în calorii

În timpul iernii, un număr mai mare de oameni sunt purtători de ARVI și gripa — acest lucru slăbește organismul, ceea ce înseamnă că prin primăvară și din cauza stresul și schimbărilor climatice naturale, sistemul nostru imunitar fiind nu în cea mai bună formă. Cei cu imunitate mai mare pot avea slăbiciune, somnolență și semne externe ale lipsei de vitamine și minerale sub formă de fragilitate a unghiilor, căderea părului.

Cum să întărești părul și unghiile primăvara?

Începeți cu nutriție: adăugați alimente bogate în vitamine, minerale și grăsimi utile în alimentație. Mănâncă mai multe legume-conțin fibre care susțin microbiota intestinală. Zahărul și alimentele de slabă calitate afectează negativ activitatea tractului gastro-intestinal.

Lasă ca cerealele integrale să devină baza alimentației -

de exemplu, hrișcă, pâine de secară și

surse de proteine de calitate - curcan, pește alb,

și grăsimi sănătoase precum nuca, peștele roșu și avocado

Luați suplimente - de exemplu, Complexul hrănitor pentru păr şi unghii, care va îmbunătăți starea lor datorită impactului concentrat. Curs complet de 3 luni - doar pentru primăvară.

Conține aminoacizi importanți precum L-cisteină și L-lizină, vitamina C, fier, zinc și seleniu. Acestea joacă un rol imens în organismul uman: deficiența duce la o slăbire a funcțiilor de memorie și a abilităților mentale, o scădere a rezistenței organismului la boli.

O singură deficiență de vitamina C

poate duce la o încălcare a sintezei colagenului, carnitinei,

hormoni și aminoacizi

Ca urmare, starea de spirit și starea pielii se deteriorează, iar unghiile devin subțiri și fragile.

Un complex bine ales, cu proporții potrivite, ajută la o bună funcționare a tuturor proceselor biochimice. Luați 2 comprimate pe zi timp de 3 luni — după curs, trebuie să faceți o pauză de 3 săptămâni. Poate fi combinat cu Wellness Pack.

Ce altceva afectează starea părului și a unghiilor?

1. Hainele și încălțămintea afectează electrificarea părului și încărcarea pe plăcile unghiilor.Țesătură sintetică este deosebit de electrizată, din care sunt adesea cusute pălării elegante. Încălțămintea ce este la modă nu întotdeauna poate să se potrivească formei picioarelor, dar deseori facem sacrificii de dragul frumuseții și tendințelor.

2. Vârsta: de-a lungul anilor, unghiile și părul tind să devină mai fragile.

3. Spălarea zilnică a părului și mai ales coafura este stresantă în orice caz, iar cu fragilitatea și căderea părului, cu atât mai mult.

Creați ritualuri pentru dvs. - o perioadă plăcută singură cu voi înșivă și cu produse de calitate care vă vor ajuta să restabiliți părul și unghiile.

Cum îți poți ajuta unghiile?

1. Evaluează starea

Unghiile sănătoase sunt netede, au o strălucire naturală și o culoare roz pal. Dacă eliminați lacul și vedeți că acestea se rup, se exfoliază și se îngălbenesc, în primul rând trebuie să completați deficiența de vitamine A, E și C, precum și fier și zinc, datorită complexului de vitamine minerale și a recomandărilor de alimentație de mai sus.

2. Tratează cu grijă

Este mai bine să renunțați la lac și la acoperirile gel persistente pentru o perioadă și să alegeți manichiura japoneză în saloane - are ca scop întărirea plăcilor unghiilor.

Purtați mănuși atunci când spălați vesela

și curățarea încăperilor cu diverse substanțe chimice,

purtați încălțăminte confortabilă

De asemenea, se recomandă băi calde zilnice cu sare de mare timp de 20 de minute, la un curs de 10 zile.

3. Alegeți produsele potrivite de îngrijire la domiciliu

De exemplu, Tratament pentru creşterea unghiilor The ONE — datorită unei formule multi-componente cu vitaminele C și E, stimulează creșterea unghiilor. Vei observa rezultatul în 3 zile! Aplicați de două ori pe zi pe unghiile curate. De asemenea, veți avea nevoie de Lac pentru întărirea unghiilor The ONE — protejează împotriva exfolierii și fragilității. Strat lucios translucid este destul de independent pentru manichiura naturala - sau de a folosi ca o bază pentru lac colorat.

Cum să ajuți părul?

1. Schimbă pieptenele și căciula

Cel mai bine este să folosiți piepteni de lemn cu peri naturali, protejează părul de pierderea excesivă în timpul pieptănării și reduc electrificarea. Există, de asemenea, piepteni din plastic antistatic cu un strat special. Schimbați căciula din poliester pe una din bumbac.

2. Adăugați superfood-uri în aliementație

Dacă vedeți că părul a devenit mai palid, rămâne mai mult decât de obicei pe pieptene, continuați să le hrăniți din interior nu numai cu un complex de vitamine și minerale, ci și cu o varietate în alimentare.

Și acestea nu sunt niște produse magice și scumpe,

și fructe de pădure și verdeață - adesea conţinând mai multe

vitamine și minerale decât în fructe

3. Faceți un plan de îngrijire a părului

Nu folosiți produse agresive, în special pe părul subțire și fragil. Acordați atenție la gama de produse pentru creșterea părului HAIRX cu extract de echinacea și cofeină — ea întărește părul și oprește căderea lor în 8 săptămâni.

Îngrijirea constă din trei etape:

ŞAMPON FORTIFIANT HAIRX ADVANCED CARE — apropo, acordați mai mult timp masajului capului în timp ce îl spălați, acest lucru îmbunătățește circulația sângelui.

LOŢIUNE TONICĂ PENTRU SCALP HAIRX ADVANCED CARE — aplicați pe capul curat de două ori pe zi (după duș sau cînd e uscat), frecând cu mișcări de masaj. Nu-l spăla.

Loţiune de păr pentru volum HairX Advanced Care — pulverizați pe părul curat și umed și uscați cu un uscător de păr, cu capul în jos. Coafura voluminoasa este asigurată.

Pe lângă îmbunătățirea aspectului părului tău, te poți aștepta la o reducere a fragilității și a căderii părului, datorită faptului că complexul conține fitonutrienți, un complex de acizi grași, cafeină și extract de echinacea. Este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Text: