Secretele unei vieți armonioase

Îți spunem care e secretul unei vieți armonioase, fericite și fără griji. Află acum!

Din 1975, în prefectura japoneză din Okinawa, se desfășuroară un studiu de cercetare și identificare a factorilor genetici, precum și a stilului de viață care afectează în mod pozitiv durata și calitatea vieții. De ce anume în Okinawa? Regiunea Okinawa este una dintre "zonele albastre" din lume. Așa se numesc regiunele unde rata mortalității este cea mai scăzută. Oamenii din aceste regiuni nu neglijează activitatea fizică, aleg alimente sănătoase și mențin un echilibru între viața profesională și viața personală. Pentru cei apropiați, familie și prieteni - e mereu timp. 

Împreună cu regiunea Barbadja din Sardinia, comunitatea Loma Linda din California și peninsula Nicoya din Costa Rica, lista "zonele albastre" include Lundul suedez. Exact acolo, pe terenurile agricole din provincia Skåne, este situat Centrul de Cercetare din Igeleosa. Acolo, Stig Sten, fondatorul centrului, doctor în medicină și profesorul de cardioterapie din universitatea din Lund, a creat formula shake-urilor «Natural Balance» pentru pacienții cu boală pulmonară severă.Sursa de alimentare rezultată, optimă în proteine, grăsimi și conținutul lent de carbohidrați, ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a corpului și oferă un complex de vitamine și minerale, acizi grași Omega-3 și antioxidanții.

ALEGE OBICEIURILE SĂNĂTOASE
Desigur, fiecare regiune are propriile sale tradiții în nutriție, dar există obiceiuri sănătoase care le unesc. De exemplu, adaugă în alimentație fructe, legume, cereale și cereale, bogate în antioxidanți, vitamine, minerale, fibre, de asemenea și pește proaspăt, sursă de acizi grași esențiali omega-3 și omega-6. Să ia-i mici porții pe parcursul zilei și să te ridici de la masă ușor înfometată. Dacă mănânci carne,atunci nu mai mult de cinci ori pe lună. Stilul de viață și mediul afectează sănătatea. 

Dacă ai ocazia de a te muta într-una din aceste minunate regiuni, e minunat! Însă dacă nu ai această posibilitate atunci adaugă în alimentație Wellness Pack, poartă cu tine batonașele de proteine, pentru ați potoli foamea și a nu căpăta calorii suplimentare. Fă o plimbare după prânz sau programează-ți antrenamente măcar o dată pe săptămână. Acțiunile mici vor face schimbări frumoase.

Text: Foto: Oriflame