Ce prezintă produsele cosmetice ecologice conform criteriilor anului 2022?

Astăzi, există tendința ca producătorii produselor de îngrijire să creeze produsele sale cît mai ecologic posibil. Acum, ingredientele nu numai că ar trebui să fie complet sigure pentru oameni, dar, de asemenea, să nu aibă un impact negativ asupra naturii, apei și solului, să nu conțină microplastice, producția lor ar trebui să polueze mediul cât mai puțin posibil… Există o mulțime de cerințe pentru îngrijirea ecologică–și ne ridicăm la înălțimea așteptărilor! Linia Love Nature a fost întotdeauna renumită pentru ingredientele sale naturale, dar acum a devenit și mai bună. Aflați mai multe despre cum a fost îmbunătățită aceasta și de ce a fost necesar să o facem.

Formule actualizate

Produsele pentru corp și păr Love Nature au devenit și mai parfumate – iar linia a fost îmbogățită cu noi combinații și texturi. Ca și până acum, nu există parabeni și siliconi – și în fiecare produs, pe lângă cele naturale, există acum cel puțin un ingredient organic 100% (de fapt, două în majoritatea!). Pentru a reduce povara asupra resurselor de apă ale planetei, absolut toate formulele de clătire sunt acum biodegradabile. Dacă produsul conține particule de scrub, atunci acestea sunt de origine complet naturală - fără microplastice interzise.

Mai multă naturalețe, mai multe informații

Compozițiile au devenit și mai naturale – și suntem mândri să demonstrăm acest lucru pe fiecare etichetă. Acum, pe fiecare săpun, balsam, cremă și loțiune de corp puteți găsi procentul exact de ingrediente de origine naturală: totul este scris pe ambalaj.

Această schimbare nu este actuală însă pentru etichetele șampoanelor, gelurilor și cremelor de duș, precum și pentru săpunul lichid, pentru că unul dintre ingredientele importante și complet sigure din compoziția lor rămâne a fi sintetic. După cum vedeți, suntem absolut sinceri.

Mirosuri mai suculente și texturi interesante

Am păstrat cele mai preferate combinații de ingrediente și am venit cu altele noi - același miros suculent și tentant. Și pentru a adăuga senzații plăcute, am creat texturi bogate și suave – este pur și simplu imposibil să te oprești să le savurezi, pe cuvânt!

Eficacitate sporită

În afară de senzații, efectul este, de asemenea, foarte important pentru noi - prin urmare, formulele tuturor produselor pentru corp și păr sunt îmbunătățite și testate temeinic. Acum cremele de corp hidratează timp de 48 de ore - dovedit prin testări.

Ambalaj mai ecologic

Formulele nu sunt singurul lucru pe care l-am perfecționat. Acum, fiecare pachet Love Nature este parțial realizat din plastic reciclat – iar procentul conținutului său este scris chiar pe el. Și, desigur, fiecare pachet poate fi reciclat, reducând astfel cantitatea de plastic din lume.

Dacă dorești să afli mai multe despre fiecare produs, fă clic aici. Acolo vei găsi toate informațiile despre efectele fiecărui produs și despre ce combinații suculente oferim - totul despre linia pe care am creat-o cu atâta dragoste pentru tine și planetă.