La multi ani de ziua Pământului din partea Oriflame!

Sărbătorirea Zilei Pământului este o modalitate de a demonstra susținerea pentru protecția mediului înconjurător. Pentru noi, este încă o oportunitate de a reflecta asupra frumoasei noastre planete și asupra lumii în care dorim să trăim. Și compania noastră adoră această zi!

La Oriflame, respectăm natura

La Oriflame, respectăm natura și apreciem tot ceea ce ne oferă - pădurile verzi, apa curată, aerul proaspăt, solul fertil și multe altele. Înțelegem cât de important este să facem tot posibilul pentru a salva planeta noastră și ne angajăm să devenim o companie sustenabilă.

Acest lucru se reflectă într-un număr de inițiative - de la alegerea de materiale sustenabile și reciclate pentru ambalaje la găsirea de noi formule mai bune și mai curate pentru portofoliul nostru de produse. De asemenea, încercăm să găsim soluții pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și pentru echilibrarea acestora prin inițiative sustenabile și credite de carbon. Și în fiecare zi găsim noi modalități de a salva resurse valoroase. 

Cum sărbătorim Ziua Pământului în 2023?

Suntem fericiți să îți prezentăm noul catalog tipărit Oriflame, îmbunătățit și conceput cu respect față de planetă! Noul format mai mic utilizează mult mai puțină hârtie, ceea ce înseamnă mai puține deșeuri și economisirea de resurse importante. Astfel, putem salva peste 1.000 de tone de hârtie!

Te asigurăm că aceste schimbări vor îmbunătăți experiența ta ca și client sau partener Oriflame. Noul design se potrivește cu eCatalogul nostru, astfel încât să poți trece ușor de la diferitele canale de comunicare Oriflame.

Mai mult decât atât, noul format încape în orice geantă, perfect pentru călătorii. Acum te vei bucura și mai mult să răsfoiești catalogul nostru - știind că ne ajută să salvăm copacii!

Suntem fericiți să sărbătorim Ziua Pământului alături de tine și de noul nostru catalog! Vom continua mereu să căutăm noi modalități de a evita poluarea și deșeurile inutile, de a proteja biodiversitatea și de a fi responsabili cu privire la mediul înconjurător.

 

La mulți ani de ziua pământului!