Se încinge! 6 idei pentru a crea o atmosferă romantică

Flori, ciocolată, lenjerie frumoasă, muzică lentă și inimioare pe toate suprafețele - standardul stabilit pentru romanticii fără speranță. Trebuie să recunoaștem că am dori să ne împrospătăm rutina - suntem în 2023. Iată șase moduri parfumate (și nu numai) de a crea o atmosferă romantică.

Alegerea parfumului potrivit

Cu toții avem propriile preferințe, dar cele mai seducătoare parfumuri sunt de obicei cele învăluitoare, calde, de seară, precum So Fever Ecstatic. Disponibile în versiuni masculine și feminine, acestea conțin o notă de olibanum, o rășină de arbore de tămâie care funcționează deosebit de bine pe pielea încălzită. Parfumul pentru FEMEI combină olibanul cu chihlimbarul și citricele, în timp ce parfumul pentru BĂRBAȚI are note lemnoase și condimentate. Foarte gustos, foarte cald și foarte bun pentru o seară romantică.

Jocurile

Ce zici de CADOUL CEL MAI ROMANTIC dar în formă jucăușă? Poți ascunde cel mai mic cadou pe tine, dar dacă este vorba de un parfum, îl poți aplica - și să lași persoana să ghicească notele! Parfumul poate fi aplicat pe diferite părți ale corpului, iar aici sunteți amândoi limitați doar de imaginația dumneavoastră.

Diminuați luminile

Este aproape un sfat evident, dar lumina slabă face o diferență uriașă atunci când vine vorba de perceperea mirosurilor. Cu cât o persoană vede mai puțin, cu atât mai mult sunt implicate celelalte simțuri, inclusiv simțul olfactiv. Mai ții minte despre forma jucăușă? Acesta este unul dintre elementele sale! 

Extinderea plăcerii

După cum am menționat deja, olibanul din parfumurile So Fever Ecstatic se deschide deosebit de bine pe pielea încălzită. Vă puteți distra alergând pe platou, dar un masaj ar fi un mod mai romantic de a vă ridica temperatura corpului. Apropo, știați că parfumul se păstrează mai bine pe pielea hidratată? Orice ulei de masaj este un excelent fixator. Cu ea, notele voluptoase și fierbinți ale lui So Fever Ecstatic durează toată noaptea.

Incingeți atmosfera

După un masaj, poate doriți să mergeți la saună sau pur și simplu să faceți o baie fierbinte. După ce amestecați o picătură de parfum cu apă, o puteți presăra pe pietrele fierbinți sau pur și simplu o puteți adăuga în cadă. Inhalați parfumul, relaxați-vă, faceți un duș - apoi aplicați din nou parfumul pe pielea umedă.

Învăluiți-vă

O noapte de somn perfectă trebuie să se încheie cu ceva fabulos - un somn bun și sănătos, de exemplu. Iar dacă pulverizați parfumul pe așternuturi (în cazul în care decideți să nu-l folosiți după baie), plăcerea este garantată. Lenjerie de pat, pijamale, aură - alegeți ceea ce vă place cel mai mult și scufundați-vă într-un nor parfumat alături de persoana iubită.

Și, bineînțeles, înainte de a începe să creați o atmosferă romantică, nu uitați să vă închideți telefonul. Nimic nu ar trebui să vă distragă atenția unul de la celălalt.

Text: