Îndrăznește: află cum să combini accesoriile și machiajul gloss

Fii îndrăzneață! Încearcă culori spectaculoase, folosește accesorii și haine oversize, joacă-te cu contrastul și cumpăra în cele din urmă, parfumul imposibil.În primul rând, este la modă, în al doilea rând, este distractiv și, în al treilea rând, când, dacă nu acum, când? Recomandări de la stilistul oficial Oriflame Roman Belosneznyi!

CHIC ÎNDRĂZNEȚ
Haine oversize și culori strălucitoare —  cea mai bună combinație pentru un look îndrăzneț, căutat în acest sezon. Coat-cocon sau cocon pulover de nuanță „electric“, geantă oversize și accesoii originale —combină-le și nu te intimida să fii în centrul atenției!

VOLUM ȘI CONTRAST
Intrigă cu constrastul: o geantă tridimensională și un portofel mini, metal auriu și elemente de marmură, cercei asimetrici și proporții ideale ale colierului, pielea netedă și țesătură pliată. Vei fi observată!

ETNO ȘI FOLK
Designerii de accesorii au adoptat o versiune a etno populară — lucrate manual, imitații de mozaic, bretele și perii. Acest set poate fi perfect completat de un pulover monocrom, poncho sau jacheta cu blană și aplicații.

SPIRITUL LIBERTĂȚII
Rebelă — un look care repede îl poți crea. Optează pentru combinații de velur cu mai multe straturi, jeanși și imprimeuri de bumbac, poartă accesorii în stilul etno-folk și nu uita de efectul părului dezordonat!

LAC ȘI VINIL
Obișnuiești să folosești un ruj roz pal? Pune-o deoparte pentru câteva luni și încearcă o culoare mai spectaculoasă Violet și purpuriu, bordo sau carmin — apariția ta va fi o senzație.

Text: Foto: Oriflame