Cuplu perfect: romantis în stil Wellness

Cum să construiești o familie puternică și o afacere de succes, să iubești ca în prima zi și ai grijă unul de celălalt? Partenerii Oriflame își împărtășesc poveștile cu ocazia zilei îndrăgostiților!

 

Cum v-ați întâlnit?

Alena: Ne-am întâlnit cât am ieșit cu niște prieteni comuni și aproape imediat mi-am dat seama că acesta este bărbatul meu.

Ivan avea toate calitățile unui bărbat adevărat în ochii mei:

de încredere, umil, onest, amabil și cu simțul umorului.

Am devenit Partener Oriflame încă înainte să-l cunosc pe Ivan, care studia la drept. Câteva lumi mai târziu, el însuși a cerut mai multe detalii despre afacerea Oriflame. Deja atunci el se săturase să lucreze pentru angajator și, foarte curând, am început să ne dezvoltăm împreună.

Ivan: Deja în primul an, am început să câștigăm sume din șase cifre, iar după 7 ani am acoperit toate necesitățile de bază din venitul câștigat la Oriflame. Am rambursat împrumutul pe care l-am luat pentru nuntă, am luat o mașină în cadrul programului autor, am vizitat 20 de țări, am schimbat 30 de m3 pe 300, am cumpărat 5 imobile comerciale și rezidențiale.Cum reușiți să găsiți echilibru între afacere și familie?

Alena: Oriflame este un instrument ideal pentru o viață armonioasă. Chiar și când eram la început, am simțit acest lucru. Nu am vrut să câștig foarte mult cu prețul familiei, al relațiilor sau al pierderii de sine, când ai totul, dar nimic nu îți aduce plăcere – nu ai poftă de viață și ai ochii goi.

Mi-am pus ca obiectiv nu doar să câștig decent ci și să mă dezvolt ca persoană, să lucrezi la relații, astfel încât fiecare zi să fie mai bună decât cea anterioară și să mă  bucur de fiecare moment.

Care este secretul unei relații armonioase?

Ivan: Principalul nostru secret este să ne respectăm reciproc, să ne sprijinim și să fim atenți la avantajele fiecăruia, nu la dezavantaje. Privim viața pozitiv, căutăm mereu oportunități, nu motivele, iar copii repetă după noi.


Alena: De multe ori Ivan face față conflictelor chiar înainte ca acestea să apară. El știe să-mi calmeze emoțiile feminine, care de multe ori nu au nimic de-a face cu realitatea și pune totul pe puncte prin negocieri.

Ce vă ajută să mențineți ritmul activ?

Alena: Viața noastră de zi cu zi, cu doi copii este foarte plină: școală, secții, instruire. Gama Wellness ne ajută să menținem stilul de viață activ și sănătos. Fiul cel mare iubește să bea un shake  înainte de școală și să ia vitamine. Cel mic, are doar 4 dinți și primește Omega-3 în terciul de dimineață.

Sunt recunoscătoare complexului de Multivitamine și minerale și nutricomplexului pentru păr sănătos, gros și lung. Trecem în mod constant teste pentru a ne controla indicatorii și, timp de 10 ani, Wellness este principalul nostru asistent în acest sens. 

 

Cum v-ați întâlnit?

Glyuza: S-a întâmplat în 2004. Eu aram absolventă și am venit să mă angajez într-o companie de energie. Rustem lucra deja acolo.

Îmi amintesc că am venit pentru un interviu cu directorul, am intrat în clădire - și primul om peste care a dat a fost Rustem. M-am uitat la el și primul gând a fost: „Uau, ce tineri drăguți lucrează aici!”

Și l-am întrebat: "Unde pot găsi directorul?" Și mi-a răspuns atât de sever: „Nu avem director, avem director general!”. Așa sa întâmplat că am început să lucrez în departamentul său.A fost dragoste la prima vedere? De unde ați știut că el sau ea este alesul?

Glyuza: Cu siguranță m-am îndrăgostit la prima vedere! Fiecare fată își păstrează cumva în cap imaginea acelui bărbat ideal și, când l-am văzut pe Rustem, a coincis cu această imagine. Adevărat, nu se punea problema unui roman la serviciu. După ceva timp, am renunțat și într-o zi de vară m-a sunat și m-a invitat la plimbare.

În ceea ce îl privește pe Rustem, a existat dragoste la prima vedere din partea lui - am încercat să aflu în ultimii 14 ani! Este eroic tăcut și zâmbitor.

În ce moment al istoriei voastre a apărut Oriflame?

Glyuza: În 2016, eram în al doilea concediu de îngrijire a copilului.

Când fiica mea avea 10 luni, am vrut nu doar să stau acasă, ci să mă dezvolt.

Căutam o ocupație care să poată fi combinată cu concediul de maternitate. Pe Instagram, am intrat accidental pe pagina Laysan Daminova, am văzut că era aceeași mamă în concediu de maternitate, ca și mine, și în același timp dezvolta o afacere. Am urmărit-o câteva luni, am scris, am aflat detaliile și am decis să încerc.

Îmi amintesc că soțul a venit acasă de la serviciu într-o seară și i-am spus: „Am început o afacere!”. Rustem știa că sunt în căutare și m-a susținut. Mai ales la început, când nu totul a funcționat imediat: din punct de vedere moral, ajutor cu copiii și prin casă. Aproximativ un an mai târziu, când am închis trei nivele și am primit premii, am deschis un număr de familie și am început să ne dezvoltăm împreună.Cum decurge o zi obișnuită din viața voastră?

Glyuza: Acum am părăsit ambele locuri de muncă și ne conducem afacerea în întregime de acasă. Avem două fiice frumoase - Kamila și Dilara, care au 10 și 5 ani. Dimineața pe cea mare o ducem la școală, pe cea mică la grădiniță. De regulă, eu le pregătesc, iar Rustem le duce. Uneori, după ce petrec fetele, îmi amintesc de munca mea la angajator, când îmi era atât de greu să mă trezesc dimineața - și mă bucur că pot să mă culc încă o oră, deoarece formatul de lucru îmi permite.

Rustem: Ne place foarte mult shake-ul cu căpșuni, luăm în mod regulat complexul „Multivitamine și minerale”, eu în plus beau calciu. Susținem imunitatea copiilor cu „Omega-3” și vitamine. Apoi ne așezăm la lucru, complet online: apeluri, lansări de produse, coordonare, planificare, întâlniri. Partenerii noștri sunt din toată Rusia. După școală și grădiniță, fetele au secții și ore. Ambele merg la dansuri, cea mai mică merge la bazin, cea mai mare învață limba engleză. Iată o săptămână tipică pentru antreprenorii online!

La ce visați împreună?

Glyuza: O, ne place asta, avem o mulțime de dorințe! Acestea includ călătorii, o casă mare, obiective de afaceri și visul sau putem spune misiunea noastră - de a schimba atitudinea oamenilor față de modelul nostru de afaceri.

Rustem: Credem că va trece ceva timp, iar oamenii își vor alege propriii lideri, vor ști că Oriflame este disponibil pentru toată lumea și oferă oportunități nelimitate de creștere și viață armonioasă.

Alegerea editorilor

Complexul „Multivitamine și minerale” pentru bărbați și femei este o formulă echilibrată de 12 vitamine și 10 minerale, dezvoltată ținând cont de caracteristicile corpului masculin și feminin. Un aport zilnic ajută la satisfacerea nevoii de nutrimente cheie, la menținerea nivelurilor de energie și la funcționarea corectă a tuturor sistemelor.