Bloggerii despre rujul Lip Sensation

6 bloggeri de frumusețe din toată lumea au primit recent o mostră a noului nostru produs – ruj-mousse Lip Sensation, care ia inspirat pentru crearea acestor imagini.

MEXIC
Alexandra Ivanisevic, MexAlex
Nuanța Caramel

„Nu mă pot lăuda cu trăsături ale feței mari, de aceea îmi place efectul mat – deoarece, vizual îmi mărește buzele. De aceea am creat această imagine: pe baza unui machiaj natural, combinat cu o ținută simplă și minimalistă. Ca rezultat, buzele mele au fost în centru atenției, și în cazul efectului mat, aceasta e anume ceea de ce ai nevoie. Simplu și impresionant.”

MAREA BRITANIE

Natasha Ngan, Girl in the Lens

Nuanța: Coral 

„Produsele cosmetice cu efect mat mereu impresionează și arată extrem de sexy, dar în aceleași timp, sunt potrivite și pentru a le utiliza zi de zi. În cazul în care am alege un ruj mat, restul machiajului trebuie să fie simplu și neutru - un pic de creion de ochi, pudră și atât. Pentru a accentua și mai mult buzele am strâns părul la spate într-o coadă simplă, iar din îmbrăcăminte cel mai potrivit mi se pare o cămașă albă și blugi. Și pentru a adăuga eleganță, pantofi cu tocuri este suficient. Iar dacă îmi doresc că creez o imagine pentru seară aleg rujul care se potrivește cu rochia – vara arată foarte bine gama de culori coral.”

 

"Nu-ți fie teamă să experimentezi cu un ruj mat: aceasta este șansa ta de a deveni fantastic de atrăgătoare"

 

RUSSIA

Victoria Moiseeva, Koffka the Cat

Nuanța: Plum

 
„Ruj de buze de o nuanță gustoasă, la modă și extrem de versatilă, care se îmbină perfect cu orice ton al pielii – de la foarte deschis la mulat! Textura mousse și finisare mată, catifelată arată foarte frumos. De aceea mi-am dorit să păstrez imaginea gotică cu ochi și sprâncene cât mai naturale. În minte îmi vine asocierea cu petale de trandafir catifelat.”

 

CEHIA 

Adel Mazankova, The Aesthet

Nuanța: Caramel

„Eu prefer nuanțele naturale nu doar în machiaj, dar, de asemenea, în îmbrăcăminte: în garderoba mea sunt prezente în principal culorile primare. De aceea m-am îndrăgostit de nuanța naturală a noului ruj de la Oriflame. Mată, îngrijește și hidratează – este perfectă pentru buzele mele. Are o textură ușoară, nu este lipicioasă, și rămâne mult timp pe buze – cu aceste proprietăți acest ruj a devenit rapid produsul meu preferat. Tendința mată se combină cu orice ținută, atât pentru o imagine de zi cât și una de seară, îmi place, de asemenea, să port acest ruj cu o ținută albă, gri sau neutră, cu multe mici detalii și straturi.”

TUNISIA

Fatma zahi,  Street Style Tunisia 

Nuanța: Coral


 
„Nu-mi pot imagina viața fără ruj. Am încercat mereu culori noi și texturi neobișnuite, dar o pasiune deosebită port pentru tonuri de roșu și efect mat. Această combinație o pot purta și zi și noapte, la locul de muncă sau la o petrecere cu prietenii. În plus la o astfel de imagine nu e nevoie de depus mult efort – rujul face totul singur.”
 

 

PORTUGALIA

Sofia Novalis de Pola, Diario de Batom

Nuanța: Rosu

„Îmi plac hainele din piele, iar acest ruj mat se potrivește perfect cu ele. Îmi place totul: este ușor de aplicat și se așază bine pe buze, culoarea, cât de mult rezistă. Înainte de a aplica rujul, eu desenez conturul buzelor cu un creion, după care aplic rujul. Dacă trebuie să reaplic rujul folosesc un demachiant lichid sau șervețel umed pentru a îndepărta excesul de pigment. Chiar dacă niciodată nu ai purtat un ruj mat nu-ți fie frică să experimentezi: este șansa ta să arăți fantastic de atrăgătoare și să te simți minunat.”Text: