O zi perfectă cu Francois Ekla

Despre femeile franceze sunt scrise adevărate legende: standardul frumuseții, frumusețe naturală și magnetism căreia este atât de greu de rezistat. Ce fată nu visează să încerce această imagine! Fii pregătită să faci din 8 martie o zi specială: expertul nostru Francois Ekla a elaborat un plan inspirat din regulile de viață a femeilor franceze.

Nu te grăbi să te trezești odată cu alarma

Dimineața este pentru femeile franceze oportunitatea de a fi singure cu ele însele și de a crea o dispoziție relaxată pentru întreaga zi. Fără grabă și fără stres, ma cheri! Planifică-ți mai mult timp decât de obicei și iau mai ușor. Ridică-te după 5-10 minute de la alarmă: întinde-te dulce, visează la evenimentele plăcute care te așteaptă astăzi. Ia micul dejun calm și alege o ținută în locul blugilor care îți sunt la îndemână și nu te grăbi să ieși din casă cu stomacul gol.

Pregătește-ți un mic dejun sănătos și gustos

Micul dejun francez perfect este cafeaua în pat, nu făcută de tine. Dar dacă astăzi te bucuri de propria companie, uită de iaurt și cereale – vom găti, cu plăcere! Alege micul dejun din imaginea la care visai de mult timp. Terci cu fructe de pădure, pâine prăjită sau papanași. Gătește încet și servește-te în cea mai frumoasă veselă pe care o ai. Femeile franceze nu sunt timide în a face un întreg ritual al mesei: pot petrece ore la masă savurând gustări și conversații. Dacă mâncăruri sănătoase, atunci delicioase și frumoase, și răsfață-te cu un croissant fă motiv și fără să te simți vinovată după.Ai grijă de tine

Femeile franceze adoră produsele de îngrijire și mai ales cele pentru corp. O loțiune de corp parfumată, piele hidratată și un masaj ușor – iată expresia adevărată a iubirii de sine în franceză. Ele știu să îți iubească fiecare centimetru a corpului și nu se supără din cauza pliurilor sau a câtorva centimetri în plus la talie. Femeile franceze sunt sigure că sunt frumoase – iar această încredere este trimisă tuturor celor din jur. Începe ziua cu îngrijirea ta. În o zi de sărbătoare poți face o baie cu spumă – da, chiar dimineața!

Creează-ți un aspect francez

Femeile franceze nu calcă hainele și nu aleg seturi perfect asortate: le place să pară că au petrecut doar câteva minute în alegerea ținutei. Și credeți-mă așa și este! Machiajul clasic francez – un pic neîngrijit, natural, fără un strat dens de fond de ten sau nuanțe prea întunecate. O ușoară strălucire pe piele, sprâncene groase, gene pufoase și ruj strălucitor. Obiectivul principal al imaginii este aroma. Fără ea, o adevărată franceză nu ar merge chiar și la boulangeria vecină pentru a cumpăra un croissant proaspăt la micul dejun. În această primăvară alege o aromă ușoară și feminină Eclat Amour cu note de violetă, iris și lemn de cedru. 


Bucură-te de atenție

Anul acesta îți voi face ziua de 8 martie de neuitat, cherie! Ți-am pregătit o felicitare specială: a adevărată melodie în franceză. Accesează md.springoriflame.com și ascultă o melodie dedicată ție!

Text: Foto: Oriflame