Cum puteți reutiliza ambalajele produselor cosmetice

Aflați cum puteți refolosi ambalajele produselor cosmetice și cum puteți reduce deșeurile.

Informații cheie: Nu se poate nega faptul că trăim într-o lume în care consumul în masă a devenit o problemă reală. Cu toate acestea, oamenii încep să conștientizeze gravitatea situației. Producătorii de cosmetice creează în mod intenționat produse ale căror ambalaje pot fi refolosite sau le fac atât de frumoase încât nu pot fi aruncate. 

Așa că, dacă, la fel ca noi, ați adunat o colecție de recipiente și sticle goale - inspirați-vă din aceste sfaturi de frumusețe neobișnuite și învățați cum să le refolosiți pentru a reduce deșeurile.

Ultima picătură de parfum Signature nu înseamnă că este timpul să vă despărțiți de sticlă goală.  Ambalajul ingenios, cu o ramă detașabilă, vă permite să îi oferiți o a doua viață. Pur și simplu detașați rama din lemn de pe flacon și introduceți fotografia dorită. Aveți grijă de mediu și transformați-vă interiorul!

Sfat

Știm că, odată ce ați descoperit Signature, veți începe să colecționați rame foto. De ce să nu le lipiți împreună și să creați un perete foto? Încercați să combinați formatele verticale și orizontale într-o compoziție în stil Polaroid și lăsați cele mai importante momente din viața dvs. să fie mereu la vedere!

Înțelegem cât de dificil este să te desparți de sticlele iconice de parfum SE. Puteți continua să le admirați dacă le folosiți ca vase pentru flori uscate sau flori mici. Acestea vă vor decora masa și vă vor aminti de parfumul preferat. Puteți scoate pur și simplu difuzorul din sticlă și vaza este gata.

Sfat

Nu aruncați capacul înapoi în sticlă. Îl puteți folosi pentru a face un presse-papier original sau un mâner de ușă la modă pentru noptieră.

Ridicați mâna dacă sunteți genul de persoană care caută mereu un loc pentru elastice și agrafe de păr. Vă înțelegem. Lăsați aceste căutări inutile să fie de domeniul trecutului. Transformă recipientele goale de cremă de corp în recipiente practice. Sunt suficient de mari pentru a depozita o varietate de accesorii pentru păr și vă puteți organiza colecția cu diferite culori. Dulapurile de baie ordonate, agrafele de păr și bentițele repartizate și refolosite sunt un câștig pentru ambele părți.

Sfat

După ce ați folosit toată crema, spălați recipientul și clătiți eticheta cu apă caldă și detergent de vase. În cazul în care eticheta nu se îndepărtează bine, folosiți un dizolvant pentru lac de unghii. Aceasta va îndepărta și orice reziduu de lipici.

Text: