Giordani Gold: O nouă eră a parfumurilor legendare

Istoria Giordani Gold a început în 1976 cu un singur parfum. Astăzi, colecția Giordani Gold include deja 7 parfumuri rafinate, fiecare dintre ele fiind o legendă vie.

Aceste parfumuri îmbină tradiția și măiestria, calitatea fără compromisuri și pasiunea pentru meserie, luxul special și tandrețea autentică a notelor «semnătură» de fleur d’orange radiant și vetiver nobil. Fiecare flacon de parfum Giordani Gold este mai mult decât un simplu «flacon de parfum». Este perfect în toate aspectele, de la echilibrul precis al notelor naturale la designul sofisticat creat de artiști și designeri renumiți. Apropo, aspectul parfumurilor este un alt semn distinctiv al brandului. Credem că, de la prima atingere a sticlei răcoroase sau a capacului atrăgător de culoare aurie, începe experiența ta unică cu aroma.

Citește până la sfârșit pentru a afla totul despre noua aromă Good as Gold!

Evoluția componentelor

Vezi cum s-a schimbat designul sticlelor, păstrând neschimbată frumusețea parfumurilor Giordani Gold.

Un nou nivel de perfecțiune

Astăzi, suntem mândri să vă prezentăm parfumurile legendare care au trecut la un nou nivel. Cele două modele emblematice Giordani Gold Woman și Giordani Gold Man în design nou sunt o experiență de neuitat pentru a atinge frumusețea.

Credem că parfumul este mai mult decât un simplu «miros plăcut». Parfumul este o experiență multifațetată, captivantă, care implică toate simțurile. Când am reproiectat sticlele, am vrut să-ți oferim o experiență cu adevărat vibrantă și să scoatem în evidență noi fațete ale parfumurilor tale preferate, menținând în același timp o funcționalitate elegantă.

Privește flaconul: strălucește ca o comoară parfumerică.

Atinge sticla răcoroasă: te atrage prin simplitatea ei.

Difuzează parfumul: un nor auriu de ceață parfumată te umple de strălucire.

Cum am reușit acest lucru? Totul se rezumă la detalii ingenioase.

Redescoperă aceleași parfumuri Giordani Gold și simte atingerea frumuseții.

În interiorul legendei: ce trebuie să știi despre aromele GG?

Giordani Gold Woman

Aroma se deschide cu note de mandarină, lămâie și portocală, lăsând treptat loc unui buchet festiv de iasomie, crin și petale radiante de fleur d'orange. Notele calde de patchouli și mosc completează parfumul, umplându-l cu profunzime și senzualitate.

Nota «semnătură» a parfumurilor feminine GG, delicata fleur d'orange, se află invariabil în centrul compoziției: petalele delicate, albe ca zăpada, aduc o strălucire aurie caldă și luxoasă și o feminitate absolută parfumului.

Giordani Gold Woman este capodopera clasică a celebrei parfumiere Alexandra Karlin. În timp ce lucra la această compoziție, a urmărit să creeze «un parfum iconic pentru o femeie care întruchipează eleganța și feminitatea». Încearcă acest parfum și vei vedea că a reușit!

GiordaniGoldMan 

Parfumul masculin iconic nu s-a schimbat doar în aspect. Acum este și mai strălucitor și concentrat în nou format, apă de parfum. Iar acest lucru înseamnă că longevitatea sa te va impresona la fel de mult ca noblețea compoziției în sine.

Aroma se deschide cu note picante și revigorante de bergamotă și mandarină, care contrastează cu notele condimentate de piper negru. O inimă de iasomie și neroli sună nobil și delicat, completând caracterul fumuriu al vetiverului multifațetat, un accent distinctiv al parfumurilor masculine GG.

Autorul aromei GG Man este celebrul parfumier Maurice Roussel. Despre creația sa emblematică, el spune: «Am vrut să creez un parfum al aurului în sine. Lucrând la el, mi-am imaginat un gentleman care apreciază estetica, momentele hedoniste și produsele de calitate, un bărbat care s-ar aștepta ca parfumul său să întruchipeze toate aceste calități. Mi-am amintit imediat de vetiverul înmiresmat de bergamotă. Un ingredient foarte subtil care contrastează cu finalul radiant al parfumului».

Fă cunoștință cu noua legendă! GG Good as Gold

În timp ce zmeura catifelată evidențiază strălucirea mărului și a bergamotei, inima florală intră în joc: fleur d'orange auriu se împletește cu picanteria șofranului, fuzionând într-un acord exclusivist «Shining Gold». Notele lemnoase persistente de ambroxan cu uleiuri de patchouli și lemn de santal cremos completează buchetul luxos.

Notă de vârf: măr, bergamotă, zmeură

Note de inimă: acordul «Shining Gold» (fleur d'orange și șofran prețios), ylang ylang

Notă de bază: ulei de patchouli, molecula de Ambrox®, lemn de santal.

Ilias Ermenides, parfumier de renume mondial, știe cum să creeze o capodoperă. Pentru acordul exclusivist «Shining Gold», a ales un ingredient special pentru a evidenția cele mai frumoase fațete ale fleur d'orange. «Am vrut să creez un parfum plin de eleganță florală originală. Luminoasa fleur d'orange aurie caracteristică Giordani Gold se împletește cu șofranul - condimentul prețios cunoscut sub numele de «Aur roșu». Am ales-o pentru căldura și rafinamentul său incomparabil».

Toate legendele GG

Descoperă colecția completă a aromelor GG! Indiferent pe care o alegi, fiecare dintre ele este legendară.

 

GG Essenza

Flaconul impecabil, nota de parfum exclusiv patentată Essenza® pe bază de ulei esențial de fleur d'orange de calitate superioară și capacul delicat al flaconului placat cu aur de 24 de carate fac din acest parfum o capodoperă și unul dintre cele mai bune exemple ale colecției Giordani Gold.

   

GGEssenzaBlossom

Aroma GG Essenza Blossom a fost creată pentru cea de-a 45-a aniversare a brandului.!

Care a fost inspirația? Delicatețea rafinată a aurului roz.

Aurul roz este un aliaj prețios din mai multe metale: atunci când sunt combinate, acestea formează o nouă culoare uimitoare. În același mod, trei flori rafinate - Essenza® fleur d’orange, camelia Celebratissima și Jasmine - se îmbină și ele pentru a forma prețiosul acord «Aur roz ».

   

 

Miss Giordani

O compoziție fermecătoare, elegantă și plină de viață. O notă scânteietoare de neroli, clasica italiană, în jurul căruia se desfășoară acordurile florale, fructate și lemnoase ale parfumului.

  

 

Mister Giordani

Un parfum accentuat de calitatea exclusivă a notei de vârf Vetiver, care îi atrage pe cei din jur. Proaspăt și elegant, imprevizibil și memorabil, carismatic și seducător - emană încredere în sine.

   

 

Mister Giordani Aqua

Note răcoroase de apă, gustul acrișor al absintului și nuanțe lemnoase calde și senzuale: parfumierul și-a luat inspirația de pe coasta însorită a Italiei, cu plajele sale luxoase, ascunse de ochii curioșilor. Acum este rândul tău să te bucuri de aceste note rafinate!