Succesul meritat Giordani Gold

Giordani Gold își sărbătorește aniversarea! Brandul își sărbătorește cea de-a 45-a aniversare. Istoria sa a început în 1967 cu un singur parfum pentru femei. Astăzi, Giordani Gold este o colecție largă de produse care oferă în fiecare zi frumusețe și încredere în sine pentru mii de femei din întreaga lume. Brandul combină calitatea, luxul și un pic de farmec italian.

Aniversarea Giordani Gold este un moment important pentru Oriflame, așa că dorim să ne uităm înapoi la cum a început totul și să vă arătăm ce avem astăzi.

Giordani Gold este întotdeauna:

  • Ambalaj de lux;
  • Îmbunătățiri constante și succese binemeritate;
  • Calitate înaltă;
  • Lucru manual;
  • Unicitate.

Giordani Gold reprezintă nu numai calitatea înaltă, ci și aspectul spectaculos al produsului. Noua colecție aniversară, în ediție limitată, prezintă cutii de rujuri aurii unice, încrustate cu cristale. Încearcă rujul GG Iconic , care arată ca și cum ar fi presărat cu praf de stele.

Primul ruj Giordani Gold a fost lansat în 1980. De atunci, am parcurs un drum lung, încercând mereu să atingem perfecțiunea. Astăzi, folosim o tehnologie modernă și ingrediente de calitate pentru a satisface așteptările clienților noștri.

Brandul se îmbunătățește constant și se luptă pentru a ajunge pe culmile lumii cosmeticelor. În 2020, Giordani Gold Super Mascara a devenit cel mai popular din colecția brandului.

Știm cât de valoroasă este munca umană. Bilele noastre legendare de fard de obraz sunt create și testate manual într-o fabrică din Italia. Statistic, patru cutii de aceste farduri se vând în fiecare minut.

Fiecare femeie vrea să fie unică. Parfumieri francezi de  colaborează cu brandul nostru. Aceștia creează parfumuri care subliniază unicitatea fiecărei femei. De exemplu, în 2014, parfumierul francez Luca Suzac a creat parfumul elegant și sofisticat Miss Giordani Gold (30399) pentru spiritele luminoase și puternice.

 

 

Aroma Essenza Blossom a fost creat special pentru cea de-a 45-a aniversare a Giordani Gold. La fel ca prima apă de toaletă din colecția mărcii, aceasta este conținută într-un flacon de designer. Capacul este acoperit cu aur roz de 18ct.


Dorim să împărtășiți cu noi această mare ocazie. Încercați produsele legendare din colecția Giordani Gold! Bucurați-vă de lux.