Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Despre noi

O companie unică de frumusețe

De mai bine de 50 de ani ajutăm oamenii din lumea întreagă să-și descopere adevărata lor frumusețe și să-și realizeze visurile. Noi  propunem produse de calitate înaltă, sigure, care corespund tendințelor actuale și oferim fiecărei persoane posibilitatea de a face parte din această comunitate globală. 

 

Frumusețea. Creată în Suedia

În calitate de companie suedeză de frumusețe, noi considerăm că tu poți să-ți realizezi potențialul doar atunci când tu arăți și te simți minunat. Datorită suportului comunității globale, pentru tine nimic nu este imposibil. Iată ce numim noi frumusețe în Suedia. 

 

AFLĂ MAI MULTE

ISTORIA NOASTRĂ

În anul 1967, doi frați suedezi împreună cu prietenul lor au hotărât să înființeze o companie unică de frumusețe care să propună produse inovaționale. Și lor le-a reușit.

AFLĂ CUM AU OBȚINUT EI SUCCESUL

FILOSOFIA NOASTRĂ

Pentru noi frumusețea este stilul de viață, grija față de sănătate, îngrijirea pielii, auto-exprimarea și momentele plăcute petrecute în compania persoanelor care împărtășesc aceleași valori. În același timp, pentru noi este important să fabricăm produse sigure, eficiente și de calitate înaltă. Aceasta este filosofia fundamentală a brandului nostru. 

AFLĂ MAI MULTE

Alătură-te nouă — fii brand partener Oriflame

Tu poți să ajuți oamenii din lumea întreagă să arate și să se simtă bine recomandând și vânzând produse de calitate înaltă, produse/dezvoltate în Suedia. Noi oferim o posibilitate unică de a avea profit din prima zi, de a-ți dezvolta afacerea și de a călători în lumea întreagă împreună cu noi. Vrei să fii parte a acestei comunități îndrăgostită de frumusețe?


ALĂTURĂ-TE NOUĂ