Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Home
  2. Despre Oriflame

Despre Oriflame

Timp de 50 de ani, Oriflame a împărtășit femeilor din întreaga lume dragostea lor de frumusețe. Noi – suntem un brand de cosmetice suedeze, și gândim în mod diferit. Pentru noi, frumusețea - este ceva mai mult. Acesta este o reflectare a stilului de viață ales de tine, în cazul în care este important și faptul cum arăți dar de asemenea cum te simți. Frumusețea adevărată pentru noi - este armonia dintre lumea ta interioară și exterioară.

Noi credem că adevărata frumusețe este rezultatul unei îngrijiri complexe regulate și a stilul de viață corect. Ea nu poate fi obținută cu un produs magic. Totul începe cu elementele de bază - produselor de îngrijire a pielii calitative și eficiente, care vor contribui la menținerea tinereții și strălucirii tale. Obține rezultate mai bune cu Wellness: un mod de viață sănătos și un efect pozitiv asupra sănătății, și vei vedea de asemenea cum aspectul tău exterior – va radia la fel de energie. Evidențiază-ți propria frumusețe naturală și găsește-ți un stil individual. Noi știm totul despre modă, make-up și crearea celor mai inspirate look-uri de pe podiumurile lumii.

Noi oferim cele mai bune soluții la cheie - bazate pe realizări științifice și înaltele standarde de calitate suedeze.

 

Noi – suntem mai mult decât doar Produse pentr îngrijirea pielii

Suedia este renumită pentru abordarea sa progresivă a vieții, din acest motiv gama noastră  NovAge și Ecobeauty  NovAge și Ecobeauty - este rezultatul a aproape 50 de ani de experiență, descoperiri științifice și cercetari de ultimă oră, precum și preocuparea noastră față de natură. Mai mult de 100 de oameni de stiință lucrează pentru a dezvolta noi produse care vă vot menține tinerețea și strălucirea pielii.

NovAge – reprezintă o soluție revoluționară de întinerire și îngrijire a pielii, începând cu primele semne de îmbătrânire și terminând cu restabilirea elasticității.

Ecobeauty – este alegerea naturală pentru cei cărora le pasă de mediul înconjurător și preferă ingredientele naturale și organice, a căror calitate este confirmată prin certificate.

O îngrijire complexă a pielii: rezultate mai rapide și mai eficiente!

 

 

 

Noi – reprezentăm mai mult decât o Sursă de energie

Noi credem că un stil de viață sănătos are un efect pozitiv și asupra bunăstării fizice cât și a celei spirituale. Fiind o companie suedeză, noi credem că frumusețea adevărată începe din interior.

Wellness — este o gamă de produse de înaltă calitate, vitamine și suplimente nutritive, create de oameni de știință cu renume mondial, proiectate și testate de nutriționiștii din Suedia. Procesul de cercetare asupra gamei Wellness este realizat în Centrul de Cercetare Igelёsa în Lund, în sudul țării. Cu Wellness nu doar radiezi de energie:  dar ai și o stare de spirit bună, ești în formă și ai un ten perfect fără utilizarea fondurilor de ten, este sănătatea întreagii tale familii.

Stilul de viață corect: frumusețea din interior.

  

Noi – suntem mai mult decât doar o comunitate

Suedia - o țară de oportunități egale, iar noi, ca și compania suedeză, facem tot posibilul, astfel încât oportunitățile pe care le oferim, să fie disponibile pentru cea mai mare parte a lumii, precum și frumusețea pe care o dăruim.

Oriflame - nu reprezintă doar venituri suplimentare, o afacere independentă dar și oportunități de călătorie în jurul lumii. Sunt noi prieteni, experiențe partajate, sfaturi profesionale și discuții cu oameni ce gândesc la fel.

Urmariți cele mai recente evenimente, citiți cele mai extraordinare știri din lumea frumuseții și a acestui mod de viață, descarcă aplicațiile mobile convenabile, pune întrebări experților noștri - și inspiră-te, inspirându-i  pe alții!

Viața comunității: Urmează-ne pe rețelele sociale!