Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Frumusețea stării tale de bine

Suntem o comunitate de bunăstare și frumusețe condusă de oameni cu spirit antreprenorial - o echipă de susținere pregătită să-ți ofere puterea de a-ți îmbunătăți starea de bine. Împreună, te vom ajuta să-ți croiești propriul drum spre bunăstare - astfel încât să te poți bucura de călătorie.

Reach your happy place

Credem că adevărata bunăstare se simte diferit pentru fiecare persoană - și să fim sinceri, adesea înseamnă diferite lucruri în diferite momente. Uneori ai nevoie de o seară liniștită acasă, uitându-te la seria ta preferată cu o mască de față hrănitoare, în timp ce în alte zile vrei să fii înconjurat de prieteni și să fii activ.
Este vorba mai mult despre a te simți încrezător să trăiești viața în proprii termeni, liber de judecăți sau așteptări. Acesta este drumul tău unic către bunăstare. Indiferent unde te afli în călătoria ta către bunăstare, suntem aici pentru asta.

Împreună, te vom ajuta să ajungi în locul tău fericit.

 

 

ISTORIA NOASTRĂ

În 1967, doi antreprenori suedezi, Jonas și Robert af Jochnick, împreună cu prietenul lor Bengt Hellsten, și-au dorit să creeze o companie care să ofere produse de frumusețe și bunăstare de înaltă calitate, inspirate de natură, accesibile tuturor. Astăzi, continuăm acest vis - trăind pentru emoția de a schimba vieți în fiecare zi și de a crea un viitor mai bun.

Citiți povestea completă
 

PERFORMANȚĂ, SIGURANȚĂ, RESPONSABILITATE

Supuse celor mai stricte standarde europene de siguranță, filozofia noastră de dezvoltare a produselor pune performanța și responsabilitatea în prim-plan, în timp ce spiritul nostru antreprenorial și natura noastră progresistă conduc inovația.

CITEȘTE FILOZOFIA PRODUSELOR NOASTRE

Intrați în comunitatea noastră de frumusețe 

 

La Oriflame, pasiunea ta pentru frumusețe poate deveni o călătorie unică. Ca partener de brand independent, nu doar recomanzi produse; construiești o afacere secundară care se potrivește perfect în viața ta de zi cu zi. Oferim instrumentele esențiale și suportul de care ai nevoie pentru a-ți transforma aspirațiile în realitate tangibilă - în ritmul tău și conform propriilor condiții. Descoperă-ți potențialul și alătură-te nouă în comunitatea noastră globală de entuziaști în frumusețe cu viziune de viitor!


ÎNCEPE-ȚI CĂLĂTORIA