Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Trăim într-o lume plină de frumusețe

Frumusețea înseamnă mult mai mult decât modul în care arăți - se referă și la modul în care acționezi. Frumusețea vine din sinceritatea față de tine însăți și din grija față de cei din jurul tău. Aceasta include și schimbările pe care le faci de-a lungul vieții și care ajută lumea să devină mai frumoasă. Oricine poate contribui la o schimbare pozitivă.

ÎMPREUNĂ PUTEM FACE DIFERENȚA!
Acordăm o deosebită importantă îndeplinirii viselor și creării de oportunități pentru ca oamenii să-și îmbunătățească viața. Oferim frumusețe și bunăstare și respectăm oamenii și natura la fiecare pas al acestui proces. Sărbătorim persoanele din cadrul comunității Oriflame care acționează frumos și, împărtășind poveștile lor, îi inspiră pe alții să facă același lucru.

Fiecare schimbare în parte poate părea mică, dar toate acestea împreună creează un impact pozitiv în întreaga lume. Împreună, avem pasiunea și dorința necesare pentru a face diferența, iar atunci când pui suflet în ceea ce faci, realizările nu au limite. Nu există nimic mai frumos decât acest lucru.

#SCHIMBĂRIFRUMOASE


INIȚIATIVELE NOASTRE
Iată 5 dintre numeroasele noastre inițiative care au scopul de a diminua impactul nostru pe planetă și de a aduce schimbări pozitive. 

Gama noastră de produse EcoBeauty
EcoBeauty a fost prima gamă globală de produse cosmetice certificată de Fairtrade®. Dar EcoBeauty face mai mult decât să aibă grijă de pielea ta - schimbă vieți. În comunitățile agricole de unde procurăm uleiul de nucă de cocos pentru EcoBeauty, veniturile obținute din vânzări oferă instruire în domeniul biodiversității, al gestionării resurselor naturale si agriculturii ecologice și în emanciparea femeilor.

Microparticule 
Oriflame folosește doar particule biodegradabile, de origine naturală, pentru toate produsele de exfoliere. Ne dorim apă care este sigură și curată, deoarece este benefică pentru sănătatea voastră și pentru mediul înconjurător. Află mai multe, cum seria Love Nature poate salva oceanele lumii.

Fabrica noastră Wellness 
Fabrica noastră Wellness deține panouri solare montate pe acoperiș cu scopul de a folosi puterea razelor soarelui pentru a reduce consumul de energie. Datorită numeroaselor soluții inteligente de design care se axează pe economisirea energiei și crearea unui loc de muncă sănătos și ecologic, aceasta a câștigat certificarea de aur LEED® (Leadership in Energy and Environmental Design).

Fundația pentru copii
Oriflame s-a angajat să doneze 1 milion de euro Fundației Mondiale a Copilului prin vânzările apei de toaletă Tenderly Promise. Ne dorim să facem tot posibilul să ajutăm copiii vulnerabili care au nevoie de o copilărie mai fericită, mai sănătoasă și mai sigură și cu un viitor mai promițător. 

Ideea cu apa de toaletă Tenderly Promise e principial pentru Oriflame — acest parfum creează o puternică legătură emoțională cu momente de copilărie fără griji când un copil fericit trece printr-o grădină înfloritoare spre îmbrățișările calde și native ale mamei sale. Tenderly Promise — este o promisiune de iubire, încredere în viitor, grijă și sensibilitate, care nu numai că oferă o compoziție florală acestui parfum, ci și o oportunitate de a participa la o acțiune de caritate care vizează protejarea copiilor din întreaga lume.

Viitorul reciclabil
În 2016, 99% din hârtia noastră pentru cataloage a provenit din păduri certificate de către organizații recunoscute. Am stopat mai mult de 96% din deșeurile noastre din industria prelucrătoare să ajungă la depozitele de deșeuri..


«Suntem dedicați acțiunilor de reducere a impactului afacerii noastre asupra mediului înconjurător.»

ESTE O CĂLĂTORIE FĂRĂ SFÂRȘIT 
Obiectivul nostru pe termen lung este să devenim o companie complet sustenabilă. Aceasta înseamnă să trăim în limitele planetei noastre, respectând mediul înconjurător și contribuind la o societate sănătoasă în care toată lumea poate prospera. 
De aceea, atunci când concepem produsele noastre, ne străduim să folosim ingrediente naturale care sunt în concordanță cu politicile noastre de mediu stricte și care să nu dăuneze mediului înconjurător. Am fost una dintre primele companii care au utilizat extracte de plante în produsele noastre de îngrijire a pielii și am încercat întotdeauna să optimizăm utilizarea ingredientelor noastre din surse de plante regenerabile. 
Am progresat mult dar mai sunt încă multe de făcut. Știm că mai avem de parcurs un drum lung și că mai sunt multe de realizat. Acesta este motivul pentru care, în 2014, am decis să punem în aplicare noua noastră strategie privind sustenabilitatea pentru a defini cele trei domenii-cheie pe care Oriflame continuă să se axeze și asupra cărora se dedică. 
Călătoria noastră spre sustenabilitate va fi lungă. Dar natura și dimensiunea afacerii noastre ne demonstrează că avem responsabilitatea și oportunitatea necesare de a realiza o schimbare reală, durabilă și pozitivă.

Oameni de succes 

Vrem să ajutăm oamenii să găsească o modalitate de a-și atinge obiectivele. Prin angajații noștri, brand partenerii, furnizorii, comunitățile în care ne desfășurăm activitatea și clienții noștri, putem contribui la succesul multor oameni din întreaga lume.

Citește mai mult>>

Produse minunate 
Oriflame oferă frumusețe, încredere și bunăstare multor persoane și respectă oamenii și natura la fiecare pas al drumului. Aceasta înseamnă crearea de produse care sunt responsabile din punct de vedere social, etic și ecologic. 

Citește mai mult>>

Planeta înfloritoare 
Ne angajăm să transformăm mediul nostru de afaceri într-unul sustenabil. Strategia noastră se bazează pe o înțelegere aprofundată a impactului nostru asupra mediului și pe un angajament pe termen lung față de principiile sustenabilității. 

Citește mai mult>>

Aici poți găsi mai multe informații despre DEZVOLTAREA DURABILĂ.