Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Dezvoltare durabilă

Viziunea noastră pe termen lung este de a deveni o companie ce respectă în totalitate principiile dezvoltării durabile. Aceasta înseamnă să ne desfășurăm activitatea în limitele resurselor planetei, să respectăm mediul înconjurător și să contribuim la menținerea unei societăți corecte unde toată lumea poate prospera.

De aceea ne străduim ca pentru crearea produselor să folosim ingrediente naturale care sunt conforme cu politicile noastre de mediu și care sunt inofensive pentru mediul înconjurător. 
De fapt, suntem printre primele companii ce utilizează extracte de plante pentru produsele de îngrijire a tenului. Un alt principiu de bază este optimizarea utilizării ingredientelor cu ajutorul instalațiilor ce utilizează resurse regenerabile.

Deși ne putem mândri cu un proges considerabil, recunoaștem ca mai avem un drum lung de străbătut până acolo, De aceea, în 2013 am decis implementarea propriei strategii de dezvoltare durabilă pentru a defini trei domenii cheie pe care Oriflame își menține focusul și pentru care este dedicat. 

Îmbunătățește viețile oamenilor

Crează oportunități pentru a îmbunătăți viețile oamenilor - pentru consultanții și clienții Oriflame, pentru angajați și pentru furnizori și într-un sens mai larg, prin implicarea comunitară și suport pentru cauzele sociale. 

Produse Responsabile

Combină frumusețea și bunăstarea prin game de produse responsabile, continuând să dezvolte produse care satisfac standarde sociale, etice și de mediu.

 

Durabilitatea mediului

 Asigură durabilitatea mediului nu doar în activitățile proprii, ci și printr-un întreg lanț valoric. Domeniile pe care ne concentrăm includ aprovizionarea de materiale regenerabile și de durată ori de câte ori este posibil, reducerea emisiilor în aer și în apă și reducerea cantității de deșeuri produse.