Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Cauze Umanitare

Compania Oriflame a fost dintotdeauna dedicată ideii de a îndeplini visuri. Bazându-ne pe acestă filozofie, reușim să extindem această idee și în munca de caritate pe care o facem, încă din momentul în care Oriflame a fost înființată în 1967.

Credem cu tărie că prin susținerea fetelor şi tinerelor mame din mediile cele mai vulnerabile le oferim șansa de a-și împlini visurile. Acest angajament de a promova proiecte pentru ajutorarea lor este principiul de bază în acțiunile noastre caritabile, și este, de asemenea, în conformitate cu modelul de afacere Oriflame.

Pentru a atinge potențialul maxim, am adunat toate aceste activități comunitare sub o singură umbrelă - Fundația Oriflame. Aici lucrăm cu ONG-uri și cu organizații umanitare care nu numai că au o experiență vastă în dezvoltarea și punerea în aplicare cu succes a inițiativelor din domeniul educației, ci și susțin valorile și obiectivele companiei. Acestea includ World Childhood Foundation și SOS Satelor Copiilor, două organizații globale cu care ne mândrim să lucrăm.

Fundația World Childhood 

Toţi copiii au dreptul la copilărie, la siguranţă, să se bucure, să se joace şi să înveţe ce este viaţa. Din păcate, mulți copii sunt privați de aceste drepturi fundamentale. Suntem co-fondatori, alături de majestatea sa Silvia, regina Suediei, ai Fundației The World Childhood și ajutăm copiii marginalizați din întreaga lume. Prin această fundație am venit în ajutorul copiilor vulnerabili fără adăpost, a celor abuzați și a celor instituționalizați. 

Pentru a sprijini în continuare colaborarea cu Fundația World Childhood, Oriflame a lansat noua apă de toaletă Tenderly Promise cu scopul de a strânge peste 1 milion de euro din donații pentru această cauză nobilă.

Vizitează: Tenderly Promise

Vizitează: Childhood.org

Vizitează: ThankYou.org