Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Schimbari frumoase cu Oriflame!

Alăturați-vă

Și tu poți fi în locul ei!

De mai bine de 50 de ani, Oriflame îndeplinește visele.

Oriflame — companie europeană europeană de produse cosmetice №1, ce foloseşte metoda vânzărilor directe și are ca parteneri peste 3 milioane de consultanți în întreaga lume. De mai bine de 50 de ani, oamenii și-au schimbat viața împreună cu noi, recomandând produsele companiei de o înaltă calitate, inspirate din natură și dezvoltate în Suedia conform tehnologiilor inovatoare unice.

Ce oferim noi?

VENITURI ȘI PROPRIA AFACERE

Obține posibilitatea de a avea venituri suplimentare, de a-ți construi propria a afacere și a te dezvolta pe plan personal

Detalii

Tu hotărăști: să-ți construiești o carieră de succes cu Oriflame în mod continuu sau pur și simplu să recomanzi produsel Oriflame și să primești venituri suplimentare, oferind timp cât crezi tu de cuviință. Într-un cuvânt - Tu ești propriul șef

Noi vă vom oferi sprijinul necesar în drumul tău spre îndeplinirea visurilor. Sistemul corporativ de training-uri gratuite Academia Oriflame te va ajuta să afli mai multe despre produsele noastre și să înveți cum să recomanzi produse clienților pentru a câștiga primii bani. Vei afla cum să inviți oameni noi și cum să îți construiești afacerea.

Închide

CĂLĂTORII

Urcă pe scara succesului iar noi te vom invita la conferințele internaționale anuale în cele mai pitorești colțuri ale planetei.

Detalii

Visezi să vezi lumea? Începe călătoria ta cu Oriflame, începând cu nivelul de Manager, poți beneficia de conferințe internaționale, unde vom fi fericiți să vă onorăm realizările în cercul liderilor de succes. Partenerii noștri de afaceri au vizitat deja mai mult de 40 de țări pe 5 continente.

Închide

COMUNITATEA CELO ÎNDRĂGOSTIȚI ÎN FRUMUSEȚE

Fă parte dintr-o echipa unită și găsește-ți prieteni din întreaga lume.

Detalii

Unul dintre avantajele importante ale activității consultantului Oriflame — este șansa de a vă întâlni și împrieteni cu oameni din întreaga lume care împărtășesc același interes pentru frumusețe și afaceri, ca și tine.

În comunitatea noastră celor îndrăgostiți frumusețe sunt peste 3 milioane de bărbați și femei cu o mare varietate de povești de succes. Alătură-te nouă și vei fi mereu la curent cu ultimele tendințe de modă din industria frumuseții, te vei putea dezvolta cu ușurință și vei obține succesul dorit.

Închide

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Avantajele de a fi Partener de Brand Oriflame

Cât timp îmi va trebui?

Cum să mă înregistrez?

Cum pot să încep?

Cum pot câștiga?

Ce trebuie să faci pentru a deveni Consultant Oriflame?