Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Bun venit în comunitatea unde oamenii fac regulile!

La Oriflame, considerăm că frumusețea este mai mult decât o aparență - este despre îmbunătățirea calității vieții. De peste 55 de ani, am trecut dincolo de produse pentru a încuraja persoanele din întreaga lume să își urmeze pasiunile în mod autentic și să își împărtășească experiențele. Comunitatea noastră este mai mult decât un grup de entuziaști ai frumuseții - este un colectiv dinamic de oameni adevărați care se sprijină reciproc pentru a prospera.

Cine sunt Partenerii noștri de Brand?

Partenerii noștri de Brand sunt creatorii propriilor destine. Ei întruchipează spiritul antreprenorial și îi inspiră pe alții să facă același lucru. Nu doar vând produse; mai degrabă, construiesc o afacere care se potrivește și reflectă viața lor de zi cu zi. Cu ajutorul unor instrumente esențiale și a unui sprijin constant, te susținem să îți croiești drumul - în felul tău, în ritmul tău. Dar călătoria îți aparține. Cât de departe vei merge?

Sărbătorim visătorii, oamenii care cred, creează și realizează

Ești gata să-ți transformi pasiunea în scop?

Alătură-te astăzi Oriflame ca Partener de Brand pentru doar 10 euro și începe să câștigi din recomandările tale de expert. Probabil că deja împărtășești produsele tale preferate cu alții - de ce să nu fii recompensat pentru asta?

Fă-ți upgrade la un abonament de 10 euro și obține acces complet la recompensele pentru Partenerii de Brand, formare gratuită în Academia Oriflame și o platformă digitală pentru antreprenoriat.

Nu ești încă pregătit?

În schimb, devino Client VIP gratuit!

Întrebări frecvente

De ce să devii Partener de Brand?

Există o taxă de înscriere?

În calitate de Partener de Brand, sunt obligat să îndeplinesc anumite cerințe de achiziție?

Trebuie să păstrez un inventar?

Există o cerință de comandă minimă?

Trebuie să fac vreo investiție?

Poți să devii din nou client VIP?

Cum pot plăti pentru comanda mea?

Cum pot plăti pentru comanda mea?

Voi primi sprijin pentru a începe?

Ce beneficii primesc în calitate de Partener de Brand?

Voi primi sprijin pe parcurs?