Îngrijirea părului
Главная

De ce este importantă îngrijirea scalpului?

Published: 20.12.2023 | Author: Claire Allanson

Au trecut vremurile în care discuțiile despre problemele scalpului aveau loc doar la farmacie. Astăzi, oamenii încep să înțeleagă importanța sănătății scalpului, iar produsele de îngrijire a scalpului devin rapid ultima tendință în îngrijirea părului. Dacă îți dorești păr frumos și sănătos, descoperă de ce tratamentele pentru scalp ar trebui să facă parte din rutina ta de înfrumusețare.

Îngrijirea scalpului = Păr mai sănătos

Știați că secretul pentru a avea părul cu cel mai sănătos aspect începe cu scalpul? Chiar dacă vă concentrați asupra părului care crește din el, scalpul este practic piele, compusă din proteine și lipide similare. La fel ca pielea facială, poate deveni congestionat, uscat sau gras - pe măsură ce foliculii de păr se înfundă cu acumulări de la producția de sebum și produsele de styling. Acesta este adesea rădăcina numeroaselor probleme ale părului, de la mătreață la șuvițe deteriorate, sensibilitatea scalpului și ruperea părului.
Utilizând produsele noastre de îngrijire a părului Duologi, care promovează îngrijirea scalpului, vă ajută să pregătiți fundația ideală pentru un păr frumos.

Află mai multe

Îngrijirea scalpului este noul ritual de îngrijire a pielii

Noi ne răsfățăm fețele cu o varietate de seruri, creme și exfolianți. Și totuși, adesea neglijăm scalpul. Inspirându-ne din lumea îngrijirii pielii, ultimele formulări de produse pentru îngrijirea părului au misiunea de a schimba acest aspect.
Pentru a menține șuvițele în condiții perfecte, ingredientele anterior rezervate îngrijirii pielii (gândiți-vă la niacinamidă, acid hialuronic și acid salicilic) nu numai că tratează părul, ci și îngrijesc scalpul. Rezultatele sunt incredibile: de la acidul salicilic exfoliant care vizează mătreața în scrub-ul purificant pentru scalp Anti-Flake, la proteina de keratină transformatoare care întărește părul deteriorat în masca intensivă de reparare pentru păr și balsamul bogat.

Cum să mențineți sănătatea scalpului

Primul pas este să adoptați o rutină de îngrijire a părului - pentru a oferi scalpului curățarea, reechilibrarea și nutriția de care are nevoie.

Curăță

Curăță-ți scalpul în mod regulat (minim de două ori pe săptămână), în mod corect. Acest lucru înseamnă să alegi un șampon potrivit pentru tine, concentrându-te pe starea actuală a părului tău. Indiferent dacă părul tău este deteriorat, fragil sau ai mătreață, există un șampon Duologi specific pentru a aborda diferitele probleme ale părului.

Hidratează

La fel ca și pielea ta are nevoie de hidratare și nutriție, la fel și părul tău. Balsamurile Duologi ajută la hidratarea și hrănirea părului în funcție de textura sa: părul de grosime medie sau dens iubește textura bogată a Balsamului Cremos Bogat, în timp ce părul fin sau subțire se potrivește mai bine cu hidratarea ușoară oferită de opțiunea Cremă Ușoară pentru a menține volumul în păr.

Tratament

Ai nevoie de puțină îngrijire în plus pentru părul și scalpul tău? În funcție de preocupările tale legate de păr, există produse cheie care pot îmbunătăți rutina ta - gândește-te la acestea ca la serurile pentru față sau măștile exfoliante săptămânale. Poți alege între un tonic puternic pe care îl aplici direct pe scalp pentru a promova creșterea sănătoasă a părului și pentru a reduce ruperea acestuia, un scrub exfoliant pentru a revigora scalpul sau o cremă leave-in care ajută la controlul părului zburlit, conferindu-i strălucire și reducând vizibil vârfurile despicate.
Cumpără produsele aici
Şampon purificator anti-mătreaţă DUOLOGI
Duologi

Şampon purificator anti-mătreaţă DUOLOGI

89,00LEI

160,00LEI

Colțul de inspirație

Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist
Îngrijirea părului
Cum să îngrijești buclele naturale ale părului tău ca un profesionist

Ai dificultăți în îngrijirea buclelor naturale? Am enumerat 5 sfaturi care te vor ajuta să devii un expert în îngrijirea părului creț.

Read now

Other categories

Школа красоты
Школа красоты