5 tendințe în beauty & hairstyle direct de pe străzile din New York

Moda străzii a devenit o sursă de inspirație la fel de importantă precum prezentările de modă în sine, așa că la fiecare New York Fashion Week, ne dezlipim ochii de pe podiumuri și ne uităm împrejur pentru a afla cele mai hot tendințe în coafură și frumusețe. Iată 5 dintre stilurile noastre preferate.

 

Coc aparent neglijent
Acest coc lejer a avansat de la coafura specifică orei de sport la o emblemă a stilului. Le-am remarcat pe Nicky Hilton și Elena Perminova între show-uri, purtând această coafură cu eleganță. Indiferent de ocazie, acum e confortabil și chic să-ți prinzi părul într-un coc în creștetul capului pentru a-ți lăsa gâtul liber atunci când temperatura începe să crească. 

 

 

Cornrows
Da, acest stil revine puternic în tendințe (Valentino deja a confirmat acest lucru). Codițele împletite care amintesc de stilul african, vazute la Beyonce, Kendall Jenner și Cara Delevingne îți vor conferi o alură a anilor 90. 


 

Buze roz aprins
Fuchsia complimentează cam toate nunațele de piele; îți pune în evidență tenul și face dinții să pară mai albi – ce să nu-ți placă la această culoare? Starurile modei străzii poartă această culoare puternică – și totuși feminină- în combinație cu un machiaj compus din tuș negru și rimel din abundență. 


Pentru a obține look-ul, vei avea nevoie de: Ruj The ONE 5-in-1 Colour Stylist Intense CollectionTuș-stilou pentru pleoape The ONE, Rimel The ONE Eyes Wide Open


Coafură dezordonată

Cu siguranță că femeile care nu doresc să aloce timp dimineața pentru a crea o coafură elaborată vor fi primele care se vor bucura! După sezoane întregi de coafuri stilizate, acum se poartă o abordare mai relaxată a părului, cu efect de „abia ce m-am dat jos din pat”. Gândește-te la cosițe de păr abia spălate și uscate (indiferent dacă sunt sau nu așa). Și când mai pui la socoteală că acest look este și extrem de ușor de obținut... mai ales dacă folosești un șampon uscat!


Buze închise la culoare
Nu ești fan rujuri deschise la culoare? Nu-i nimic, pentru că și nunațele închise sunt la fel de hot sezonul acesta. Este o modalitate simplă de a-ți pune în valoare chipul. Ia exemplu de la Jourdan Dunne care a făcut furori cu rujul ei burgundy mat când a călătorit la New York.

Produse esențiale: Ruj Giordani Gold Iconic MatteȘampon uscat pentru volum HairX

Text: Foto: Getty images