Slavă Blogul-ului!

Vedetelor pop și divelor de film nu le prea merge! Popularitatea lor scade cu repeziciune, iar mulțimea de fani se înscriu pe canalele noilor trend-setteri: bloggeri, video-bloggeri și prințeselor/prinților de pe Instagram. Noi am ales pentru tine 8 dintre cele mai bune și vizualizate din lume conturi: Vizualizează și Inspiră-te!

ZOELLA

Zoe Elisabeth Sugg, cunoscută ca Zoella – este una din cele mai populare video-bloggerițe din lume. Ambele ei canale de Youtube numără peste 15 milioane de subscriberi; și e imposibil să nu luăm în considerație autoritatea ei. Vă recomandăm să vă înscrieți pe canalul Zoella, pentru a încărca de optimismul ei inepuizabil și să învățați câteva lecții pentru machiaj.

YouTube: https://www.youtube.com/user/zoella280390

Instagram: https://www.instagram.com/zoella/

MICHELLE PHAN

Americanca cu origini asiatice Michelle Phan este una din primele video-bloggerițe de pe Youtube. Începând cu anul 2007 videoclipurile ei au adunat în general peste un miliard de vizualizări. Pe lângă cariera de video-blogger, e co-fondator al proiectului IPSY (abonează-te la noutățile de pe canal pentru a fi trend) și a rețelei globale ICON reunind top-bloggerii din întreaga lume. Suntem siguri că tutorialele și sfaturile oferite de Michelle nu te vor lăsa indiferent.

YouTube: https://www.youtube.com/user/MichellePhan

Instagram: https://www.instagram.com/michellephan/

LISA ELDRIDGE

Lisa – e un make-up artist din Marea Britanie, cunoscută pentru munca alături de marele vedete! Graficul încărcat de muncă nu o încurcă să transmită cultura make-up-ului tuturor. Accesează contul ei, și cele mai complexe tehnici de machiaj se vor transforma într-o ușoară plimbare!

YouTube: https://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom

Instagram: https://www.instagram.com/lisaeldridgemakeup/

KANDEE JOHNSON

Minunatul vlog al americancei Kandee Johnson rapid a căpătat popularitate datorită tutorialelor make-up transformării. De asemenea ea foarte bine predă lecții despre frumusețe cât și cunoaște toate tendințele noi. Noi mereu când avem nevoiue de inspirație vizităm canalul ei de unde desigur învățăm multe în timp ce ne relaxăm.

YouTube: https://www.youtube.com/user/kandeejohnson

Instagram: https://www.instagram.com/kandeejohnson/

ITS MY RAYE RAYE

Raye Boyce – beauty și fashion blogger din New York, cunoscută pentru make-up tutorialele sale cu instrucții pas-pas, adunând zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Asigură-te că ai accesat deja pagina ei de pe Instagram unde ea își postează machiajul ei zilnic.

YouTube: https://www.youtube.com/user/ItsMyRayeRaye

Instagram: https://www.instagram.com/itsmyrayeraye

DALALID

Dalal Ali Doub – posibil e cel mai popular blogger din Orientul Apropiat. Contul ei pe Instagram numără aproximativ 2 milioane de subscriberi iar video-urile ei în jur de 20 de milioane de vizualizări. Deține o tehnică perfectă de aplicare a machiajului și o bună imaginație!

YouTube: https://www.youtube.com/user/dalalid

Instagram: https://www.instagram.com/dalalid/

YUYA

16 milioane de abonați nu pot da greș – anume atâtea persoane vizualizează tutoriale pe pagina Mariand Castrejon, cunoscută ca Yuya. V-bloggeriță din Mexic, deține conturi de asemenea pe Instagram și Twitter, unde povestește de spre viața ei și împărtășește secrete despre frumusețe cu toți, oferă sfaturi DIY.. 

YouTube: https://www.youtube.com/user/lady16makeup

Instagram: https://www.instagram.com/yuyacst/

FARAH DHUKAI

Este cu siguranță o vedetă în devenire al Instagram-ului, deține un videoblog popular pe Youtube (cu 100 de milioane de vizualizări) a devenit populară datorită lecțiilor sale în domeniul frumuseții. Noi apreciem abordarea ei practică față de o problemă și tendința ei de a experimenta iar noi ne găsim timp pentru a ne învăța câte ceva nou de la ea.

YouTube: https://www.youtube.com/user/farahdhukai

Instagram: https://www.instagram.com/farahdhukai/?hl=en

 

Text: Foto: Getty Images