5 cele mai frecvente greșeli în îngrijirea bărbaților

Îngrijirea complexă a pielii poate face minuni. Important este să cunoști regulile și să nu greșești. Sau să știi care sunt greșelile. Să vorbim despre cele mai comune cinci greșeli.

1. NU UTILIZEAZĂ PRODUSE HIDRATANTE

Totul: de la timpul de afară până la bărbierit afectează starea pielii. Hidratarea și îngrijirea constantă ajută la menținerea echilibrului. Alege produse UȘOARE CU EFECT CALMANT pentru a scăpa de senzația de uscăciune și a calma pielea după bărbierit.

2. BĂRBIERITUL USCAT

Învață să te bărbierești corect și să îți perfecționezi tehnica pentru a evita tăieturile și iritațiile. Îți reamintim regulile: umezește pielea curățată cu apă călduță pentru a o înmuia și a deschide porii. Apoi aplică SPUMA DE RAS. Ea te va ajuta să reduci iritația și îți va oferi un bărbierit mai neted. Rade în direcția creșterii părului și clătește aparatul de ras după fiecare mișcare. Pentru cele mai bune rezultate bărbierește-te imediat după duș: porii sunt deschiși și vei obține un rezultat dorit. Clătește urmele rămase de spumă cu apă caldă și folosește întotdeauna un balsam după ras și o cremă hidratantă la final.

3. STANDARDE JOASE

Unde este limita dintre o atenție suficientă asupra aspectului și neplăcerii? O barbă scurtă sau lungă nu este potrivită pentru toți. Ei bine, poate doar pentru filozofi. SCURTEAZĂ mustața și păstrează forma bărbii tot timpul, fă-ți manichiura (indiferent că prietenii vor râde), găsește coaforul sau frizerul potrivit (și nu uita să îndepărtezi părul din urechi sau nas).

4. ALEGERI GREȘITE

Alegerea produsului potrivit (ca orice lucru) poate fi obositoare. Există riscul de a lua primul produs pe care l-ai văzut pentru a economici timp, bani și nervi. Te înțelegem, dar totuși îți recomandăm să dedici puțin timp pentru tine. Și nu este nimic rușinos sau jenant să-ți cumperi produse de îngrijire a pielii. Asta nu înseamnă că ești cumva diferit, de acord? Mai degrabă, atenția asupra aspectului, demonstrează că ești un bărbat modern, fără complexe și tabuuri în cap. Un comentariu convingător: aspectul bine îngrijit și succesul în viață sunt concepte interconectate. Ține minte asta.

5. EXAGEREAREA

Îngrijirea complexă este un drum lung. Dar există riscul de a exagera. De exemplul, o cantitate prea mare de ceară pe păr va arăta părul gras decât bine îngrijit, o jumătate de sticlă de apă de toaletă o dată – un obicei prost. Mijlocul de aur este ceea de ce ai nevoie. Află ce ți se potrivește și respectă această alegere. Mult noroc!

Text: Foto: Oriflame