Transformă zona gâtului și decolteului

În viața obișnuită, rareori ne gândim la îngrijirea specială a pielii din zona decolteului. Însă ar trebui să poți purta fără jenă o rochie cu decolteu adânc de Anul Nou, de exemplu – vezi riduri fine în oglindă, nuanță neuniformă, pierderea tonusului. Le ascunzi cu bijuterii și haine – sau ai grijă să strălucești? Votăm pentru a doua opțiune și îți spunem ce să faci.


Datorită caracteristicilor naturale, zona decolteului pierde foarte rapid elasticitatea. Piele se întinde ușor sub influența gravitației, deoarece este susținută de un singur mușchi – mușchiul subcutanat al gâtului. În plus, aici aproape că nu sunt glande sebacee. Sarcina, alăptarea, salturile hormonale, modificările de greutate – toate acestea pot agrava drastic starea pielii.

Poate că deja aplici complexul tău de îngrijire a feței și pe gât și zona decolteului. Excelent! Cu toate astea, cremele obișnuite nu sunt suficiente: ai nevoie de un instrument special care să facă față acestei zone. Pentru a reda fermitate și, în același timp, a nu trauma pielea atât de delicată și sensibilă.

Am întocmit un plan, care te ajută să pregătești zona decolteului pentru ieșirile festive. Începe acum, bifează fiecare pas și strălucește!

O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ

Exfoliere
Din când în când asigură-te că folosești un scub sau piling pentru a elimina celulele moarte și a ajuta componentele active să pătrundă în straturile mai adânci ale pielii.

Masajul
Crește tonusul pielii și îmbunătățește efectul produselor de îngrijire a pielii. Masează zona decolteului cu mișcări circulare în direcția de jos în sus.

ZILNIC

Exerciții
Încearcă unul dintre cele mai eficiente exerciții care te va ajuta să tonifici pielea decolteului. Acesta poate fi făcut și la masa de lucru! Trebuie doar să unești palmele în față la nivelul pieptului și să împingi coatele lateral. Apasă palmele una în alta și menține poziția pentru câteva secunde. Repetă de cel puțin 10 ori.

Duș contrastant
Întărește perfect pielea și îmbunătățește fluxul sanguin. Începe cu o diferență mică de temperatură și acordă o atenție deosebită zonei decolteului: îndreaptă asupra lui jetul de apă cu o presiune mică și mișcări circulare.

Protecție solară
Pielea decolteului este foarte subțire și sensibilă, motiv pentru care este predispusă la fotoîmbătrânire. Încearcă să eviți rochiile prea decoltate pe timp cald și nu uita de crema cu SPF.

Îngrijire specială
Folosește serul cu efect de definire a zonei gâtului și decolteului NovAge ca stadiu final al îngrijirii: aplică-l cu mișcări de masaj în direcția de jos în sus. 

Tehnologia PRO-LASTIN din compoziție, stimulează producerea unei enzime, care este responsabilă pentru sinteza elastinei în piele, care, la rândul său, combate ridurile. Vei observa rezultat în doar patru săptămâni!

Text: Foto: Oriflame