Totul despre curățarea corectă

Baza unei îngrijiri complexe eficiente — curățarea, care pregătește pielea feței pentru aplicarea celorlalte produse. În acest articol îți vom povesti cum să îndeplinești corect procedura de curățare a tenului și să obții un efect maxim

DE CE CURĂȚAREA ESTE ATÂT DE IMPORTANTĂ?
Viața într-un oraș mare — presupune contactul cu impuritățile mediului înconjurător de orice natură, de la gazele de eșapament până la fumul de tutun. Important este să le eliminăm eficient de pe piele în fiecare zi: acestea provoacă stresul oxidativ, care și este motivul îmbătrânirii premature. Pe lângă efectul întârziat al curățării proaste, mai este și efectul imediat: unindu-se cu particulele de piele moartă, impuritățile blochează porii. Bun venit coșuri și acnee!

OK, ȘI CUM SĂ PROCEDEZ?

•  Dacă îți dorești să menții sănătatea și tinerețea pielii, înlăturarea machiajului înainte de somn este un must. Fondul de ten usucă pielea și nu-i lăsa nici o șansă de recuperare în timpul somnului. 
Spală-te pe față: acest lucru te va ajuta la eliminarea excesului de sebum, a erupțiilor cutanate și a impurităților. În plus, dacă pielea nu este curățată suficient de bine, crema de ochi, serul și crema hidratantă pur și simplu nu vor funcționa - ceea ce înseamnă că timpul și banii pentru îngrijirea pielii au fost irosite în vânt. Folosește o soluție delicată pentru spălare, care nu va cauza deshidratarea pielii. 
Curăță pielea neapărat atât dimineața cât și seara. Noaptea, pierdem o mulțime de umiditate prin respirație și transpirație, așa că curățarea și hidratarea dimineața este absolut necesară. Seara trebuie să spălăm toată murdăria, care se acumulează pe piele în timpul zilei și să pregătim pielea pentru efectul celorlalte produse complexe de îngrijire. Dacă faci totul corect, pielea va porni mecanismele de recuperare în timpul somnului. 

CE FACEM DUPĂ SPĂLARE?

•  • Tonifierea restabilește echilibrul de hidratare al pielii și ajută la eliminarea urmelor de make-up, care pot rămâne după spălare. Cum sa înțelegi că tonicul ți se potrivește? După aplicarea acestui produs trebuie să ai senzația de prospețime, puritate și catifelare.
•  • Știm cât de tentant este să ne spălăm și să aplicăm imediat o cremă – tonicul este cel, care este cel mai des eliminat, atunci când dorim să economisim timp pentru îngrijirea pielii. Ce spui dacă poți conferi pielii tonifierea necesară, fără a folosi tonicul? Noul gel-tonic de curățare NovAge действует так же эффективно, acționează la fel de eficient ca un gel de curățare și tonicul NovAge la aplicarea în set — demonstrat clinic. Îndepărtează toată murdăria vizibilă de pe piele, dar este suficient de delicat pentru a păstra bariera protectoare a epidermei și pentru a oferi o hidratare suplimentară. După spălare pielea este curată, proaspătă și fermă, gata să absoarbă serul și cremele îngrijirii tale complexe. Acum, pentru a curăța și tonifia pielea, este suficient un pas simplu!

Text: Foto: Oriflame