Pielea perfectă începe cu o curățare corectă!

Știați că pielea care a fost curățată în mod corespunzător este mai bine pregătită pentru a absorbi crema, serul și crema pentru ochi? Află mai multe despre curățare și cum poți profita la maxim de produsele tale de curățare!

DE CE ESTE CURĂȚAREA ATÂT DE IMPORTANTĂ?

Mulți dintre noi trăiesc în orașe mari și, în fiecare zi, pielea noastră întră în contact cu diferite tipuri de agenți poluanți - de la gazele de eșapament până la fumul de țigară. Dacă nu curățăm tenul în fiecare zi, acestea se pot acumula pe pielea noastră și pot provoca stres oxidativ care duce la îmbătrânirea prematură. Mai mult, poluanții combinați cu transpirația și celulele moarte ale pielii care se pot acumula în timpul zilei pot să ne înfunde porii și să provoace acnee.

TRUCURI PENTRU O CURĂȚARE A TENULUI CORECTĂ

•  În primul rând, pentru a menține pielea sănătoasă și aspectul tânăr, este esențial să te demachiezi înainte de culcare. Dacă este lăsat pe față peste noapte, fondul de ten îți poate înfunda porii sau usca tenul, iar pielii îi va fi mai greu să se regenereze în timpul nopții.
•  În al doilea rând, utilizează un produs de curățare care este blând și nu îți deshidratează pielea. Curățarea ajută să elimini excesul de ulei, impurități și poluanți, iar dacă pielea nu este curată complet, crema și serul de hidratare nu vor funcționa optim, ceea ce ar fi o pierdere de bani și timp!
•  Dacă nu faci asta deja, demachiază-te atât dimineața, cât și seara. În timpul nopții, corpul se deshidratează prin respirație și transpirație, așa că atunci când te trezești dimineața, pielea ta are nevoie de curățare și hidratare. Seara, pielea trebuie curățată de tot ce a colectat pe parcursul zilei, să fie pregătită pentru a absorbi crema de noapte pentru a preveni deshidratarea și pentru a permite pielii tale să se regenereze în timpul nopții. 

BENEFICIILE TONIFIERII 

•  Tonifierea este o parte importantă a procesului de curățare deoarece echilibrează nivelurile de hidratare a pielii și elimină urmele de machiaj care ar putea bloca porii. O loțiune tonică ideală îți va lăsa pielea să se simtă pură, revigorată și suplă. 

• Câteodată simți că nu ai timp de o loțiune tonifiantă? Ce se întâmplă dacă ai putea obține avantajele tonifierii fără a utiliza încă un produs? Noul gel de curățare 2-în-1 NovAge combină curățarea și tonifierea într-un singur pas inteligent. Efectuează curățarea și tonarea eficientă a pielii cu aceleași rezultate ca și până acum! Noul produs te ajută să îți pregătești pielea pentru a absorbi în mod optim următoarele produse în rutina ta de îngrijre.  

Text: Foto: Oriflame