Frumusețea: ghidul utilizatorului

Am adunat cele mai frecvente întrebări despre îngrijire și frumusețe și am dat răspunsuri finale la ele.

Întrebare: Cum utilizez pudra pulbere? 

Răspuns: Pudra pulbere conferă pielii o finețe mătăsoasă și stabilește fondul de ten, în plus, ea netezește pielea și o ajută să rămână hidratată.

Să aplici corect pudra te va ajuta o pensulă mare – ia puțină pudră pe pensulă și scutură excesul. Aplică pudra pe zona T, îndepărtează particulele vizibile pentru ca efectul să fie uniform și să te bucuri de o piele perfect mătăsoasă.  

Întrebarea: Nu pot deschide sticluța cu ojă, înseamnă că deja nu mai este bună și trebuie să procur alta?

Răspuns: Ține sticluța cu capul în jos pentru un minut sau sub un jet de apă caldă – ar trebui să ajute. 

 

Întrebarea: Crema de zi și crema de noapte are sub capac o folie de protecție – o aruncăm sau păstrăm?

Răspuns: 
Păstrăm. Ea protejează crema de aer și lumină care distrug ingredientele active, cum ar fi vitamina C și retinol, ca rezultat crema pierde în cele din urmă proprietățile sale.

Întrebare: Balsamul Tender Care îngrijește foarte bine buzele, cum pot să-l mai utilizez?

Răspuns: Balsamul Tender Care a fost creat pentru a avea grijă de buzele tale, dar poate fi folosit oriunde – chiar și pe pleoape, dacă dorești să obții un efect radiant. Noi îl folosim pentru a hidrata pielea uscată, să înmuiem pielea de pe picioare și chiar îl aplicăm pe cuticulă. 

 

 

 

Întrebare: Cum aplic corect crema pentru zona de contur a ochilor?
Răspuns: Aplică crema pentru ochi în zona de sub ochi, evită pleoapa și încearcă să nu atingi linia genelor inferioare pentru a evita o posibilă iritare. Este necesar să tratezi zona de la marginea ochiului și pleoapă. Dacă nu ești sigură că poți aplica cu ajutorul aplicatorului folosește degetele. 

Întrebare: Cum să utilizez pudra perle de la Giordani Gold?
Răspuns: Pudra perle este un amestec de microparticule care dau strălucire pielii și un efect bronzant ușor. Pentru a o aplica vei avea nevoie de o pensulă mare sub forma unui evantai – treci cu ea peste perle, apoi aplică pudra cub părțile proeminente ale pomeților și tâmple. 

Întrebare: De ce este nevoie de uleiul pentru păr și cum să-l utilizez?

Răspuns: Uleiul pentru păr este cunoscut de secole, el ajută părul să fie strălucitor și sănătos. Asemenea ulei conține multe ingrediente benefice, inclusiv vitamina E și acizi grași care nu permite părului să fie pufos, îi adaugă strălucire și luciu. Cel mai frecvent uleiul pentru păr este folosit ca balsam ce nu necesită clătire. 

Întrebarea: Care este diferența între un ulei obișnuit pentru păr și un ulei fierbinte pentru păr? 
Răspuns: Uleiul fierbinte pentru păr diferă de cel obișnuit prin compoziția sa și metoda de utilizare. Uleiul obișnuit se aplică pe părul umed, în timp ce cel fierbinte are un efect mai profund și se aplică pe părul ud. Uleiul obișnuit precum și măștile îmbunătățesc aspectul părului, iar uleiul fierbinte pătrunde adânc în firul de păr, îmbunătățește starea părului din interior. 

Utilizarea uleiul fierbinte este simplă: pune produsul în apă caldă timp de un minut, apoi deschide flaconașul și masează uleiul pe părul umed. Un minut mai târziu spală părul, procedura se repetă o dată pe săptămână. Uleiul fierbinte este potrivit pentru toate tipurile de păr, dar un efect deosebit are asupra părului uscat. 

Întrebare: De ce este necesar serul pentru păr și cum să-l aplic corect?

Răspuns: Serul pentru păr – este un produs pe bază de silicon, ele oferă strălucire și aspect sănătos părului. 

Cum folosesc serul pentru păr: aplică câteva picături în palmă, după care treci cu palmele prin părul umed sau uscat cu un prosop, distribuindu-l uniform. Evită contactul cu pielea capului. 

 

 

Text: Foto: Oriflame Editorial team