Produse cu acțiune direcționată: cum le introducem în programul de îngrijire?

Ai observat că la un moment dat îngrijirea obișnuită pe care i-o oferi pielii nu-i mai satisface nevoile? Vârsta sau schimbările sezoniere pot influența starea pielii, dar acesta nu este un motiv pentru a renunța la produsele preferate. O soluție promptă ar fi să completezi îngrijirea zilnică cu produse cu acțiune direcționată care să răspundă necesităților tale.

De ce sunt necesare produsele cu acțiune direcționată?

Ai ales cu mare atenție programul de îngrijire a pielii și ai găsit, în cele din urmă, produsele potrivite! De ce ai avea nevoie de produse suplimentare? Aspectul și calitatea pielii se schimbă constant în funcție de mai mulți factori, inclusiv a hormonilor, stresului, dietei, somnului și a condițiilor mediului. Aceasta înseamnă că, oricât de riguroasă și delicată este îngrijirea obișnuită, uneori pielea necesită o atenție mai mare. Produsele cu acțiune direcționată constituie formule cu o concentrație mare de substanțe active special concepute pentru soluționarea acestor aspecte.

Căror necesități ale pielii răspund aceste produse?

Datorită ingredientelor cu acțiune puternică, aceste produse ajută la îndepărtarea mai multor posibile imperfecțiuni: de la reducerea hiperpigmentării, până la netezirea ridurilor. Noua gamă de produse NovAge ProCeuticals poate remedia rapid problemele specifice ale pielii. Concentrația de substanțe active din fiecare produs este eficientă pentru obținerea unor rezultate vizibile și, în același timp, este sigură pentru utilizare independentă – te simți precum în mâinile unui dermatolog profesionist chiar în propria baie. Ce include noua gamă de produse?

Ser cu vitamina C (10%) : o cură intensivă de 4 săptămâni care inhibă producerea excesivă de melanină pentru un ton mai uniform și mai radiant.

Ser concentrat cu retinol (1,1%): un tratament anti-îmbătrânire pentru reducerea ridurilor, uniformizarea texturii pielii și pentru un efect general de revitalizare.

Ser peeling cu acizi Alfa-Hidroxi (6%): un exfoliant care acționează ca un peeling chimic superficial, exfoliind celulele moarte ale pielii și stimulând reînnoirea naturală pentru o piele mai fină și o strălucire sănătoasă.

Ser concentrat cu peptide (0,5%): o cură intensivă de 7 zile pentru susținerea producerii de colagen, sporirea fermității și pentru un efect imediat de lifting.

Mască din bioceluloză cu niacinamidă (2%) și extract de centella: cremă cu efect calmant și hidratare intensă care readuce strălucire pielii fără culoare și deshidratate chiar după prima aplicare.


Cum să incluzi produsele cu acțiune direcționată în rutina ta de îngrijire a pielii?

La fel ca majoritatea acestor produse, produsele NovAge ProCeuticals se pot include ușor în rutina de îngrijire a pielii, dar nu este nevoie să le folosiți zilnic pentru o perioadă lungă de timp. Exemplul de mai jos vă va arăta cum să combinați ProCeuticals cu îngrijirea completă NovAge:

Dimineața:

1. Demachiant

2. Îngrijirea ProCeuticals (dacă produsul este destinat utilizării în timpul zilei - citiți cu atenție instrucțiunile!)

3. Cremă pentru pielea din jurul ochilor

4. Ser

5.Cremă de zi

Seara:

1. Demachiant

2. Îngrijire ProCeuticals (dacă produsul este destinat pentru utilizare seara)

3. Cremă pentru pielea din jurul ochilor

4. Ser

5. Cremă de noapte

Și în final, dar nu mai puțin important:

  • Anumite substanțe active (retinol, acizi AHA, vitamina C) trebuie introduse treptat în procesul de îngrijire a pielii - acest lucru este important mai ales dacă ai pielea uscată sau sensibilă. Dacă produsul este recomandat pentru utilizare zilnică, începe să-l utilizezi de 2-3 ori pe săptămână pentru a vedea reacția pielii.
  • Unele produse conțin componente a căror eficacitate se reduce în cazul expunerii la lumina soarelui sau care pot crește sensibilitatea pielii la radiațiile UV. Acestea trebuie aplicate noaptea iar, în timpul zilei, utilizați produse cu SPF și limitați expunerea la soare.
  • Nu utiliza mai multe produse cu substanțe active în același timp. De exemplu, retinolul și vitamina C nu se combină și, în cazul când sunt utilizate împreună, pot provoca iritații ale pielii. Citește întotdeauna cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare.

Ești gata să descoperi puterea substanțelor active? Află mai multe despre noua gamă NovAge ProCeuticalsAlătură-te maratonului de frumusețe „Către o schimbare”, află mai multe despre tine și despre pielea ta împreună cu experți cu renume.

Text: