Ce culoare de fard de pleoape ar trebui să porți?

Când vine vorba de fard pentru pleoape, alegerea nuanței potrivite pentru culoarea ochilor este la fel de importantă ca asortarea nuanței fardului cu hainele. Așadar, iată un ghid succint al culorilor care îți vor complimenta cel mai mult lookul.

AI OCHII CĂPRUI

Femeile cu ochi căprui sunt norocoase pentru că pot purta aproximativ toate nuanțele de fard. Dar dacă îți dorești să-ți pui ochii în valoare, alege nuanțe de „somon”, bronz și auriu; aceste nuanțe strălucitoare îți vor accentua privirea. Dacă nuanța ochilor bate în verde, alege culori metalice, în nuanțe calde sau tonuri de mov care pun în valoare verdele din iris. Dacă vrei să-ți accentuezi privirea, atunci alege albastru vibrant, verde sau roz, pentru contrast. Iar dacă ochii tău sunt căprui închis sau negri, adaugă un plus de dramatism cu un tuș negru sau un machiaj smoky. 


Must-haves:

Fard stick pentru pleoape The ONE Colour Unlimited– nuanțele Sahara Bronze și Amazon Night
Fard pentru pleoape Giordani Gold Quad – nuanța Divine Brown


AI OCHII ALBAȘTRI

Evită machiajul încărcat, în culori închise. Machiajul smokey, în culori închise va estompa nuanța albastră a ochilor tăi, de aceea îți recomandăm să rămăi fidelă culorilor deschise sau neutre. Dacă ochii tăi sunt de un albastru deschis, încearcă „corai” și „șampanie” pentru fardul de pleoape. Sau, poți opta pentru un fard cremos în nuanță de bronz sau roz metalic, ce va echilibra tonurile reci. Sună prea banal pentru tine? Ei bine, atunci culoarea mov sau cărămiziu îți va oferi un contrast atrăgător. 


Must-haves:

Fard cremă pentru pleoape The ONE Colour Impact – nuanțele Beige Pearl și Rose Gold


AI OCHII VERZI

Culoarea ochilor tăi este deschisă, așa că nu este necesar să folosești tuș închis la culoare sau farduri în nuanțe puternice pentru a atrage atenția. Nuanțele de antracit sau maro ale unui tuș îți vor încadra frumos privirea. De asemenea, tonurile pământii pentru fardul de pleoape precum maro sau grej îți vor pune în valoare nuanța ochilor; sau pentru un contrast mai puternic, alege movul: lavandă, violet sau lila, orice nuanță îți va veni excelent!

Must-haves:

Fard lichid pentru pleoape The ONE Liquid Metal – nuanța Purple
Fard de pleoape Giordani Gold Quad – nuanța Radiant Plum 
Text: