Ghid: Alegerea perfectă a periei de machiaj

Nu toate pensulele pentru machiaj sunt create la fel. Acestea au utilizări diferite și cu fiecare dintre acestea vei obține un alt rezultat. Nu știi prea bine să le diferențiezi? Consultă acest ghid și vei afla cum!

PENSULĂ PENTRU APLICAREA FONDULUI DE TEN
Pensula pentru aplicarea fondului de ten, se folosește, așa cum indică și denumirea, pentru a aplica fondul de ten. Pensula profesională creată de noi pentru aplicarea fondului de ten are o formă plată, curbată, care permite o aplicare precisă, rapidă și uniformă a unei game complete de formule de fond de ten, inclusiv sub formă lichidă și cremoasă.

Sfat din partea profesioniștilor: Începe aplicarea fondului de ten dinspre centrul feței înspre linia părului și gât. Acest lucru te va ajuta să eviți aglomerarea fondului de ten în zona de margine a feței.

PENSULĂ PENTRU APLICAREA PUDREI

Pensula pentru aplicarea pudrei se folosește pentru orice tip de pudră(cum ar fi o bază de machiaj sau o pudră bronzantă). Pensula profesională creată de noi pentru aplicarea pudrei reține pudra cu ușurință și asigură o aplicare perfect uniformă și un finisaj delicat și fin. Este minunată atunci când se folosește pentru aplicarea pudrei compacte sau a celei sub formă de pulbere. 

Sfat din partea profesioniștilor: Aplică pudra cu mișcări circulare uniforme pentru a obține un rezultat optim.

PENSULĂ PENTRU APLICAREA CORECTORULUI
Pensula pentru aplicarea corectorului este utilizată pentru aplicarea precisă a acestuia. Pensula profesională creată de noi pentru aplicarea corectorului are un vârf subțire, conic, care ascunde perfect cearcănele și zona din jurul ochilor și a nasului.

Sfat din partea profesioniștilor: Obține o acoperire perfectă prin tamponarea ușoară a corectorului pe piele și apoi întinde spre margine până la omogenizare.

PENSULĂ EVANTAI PENTRU PUDRĂ
Pensula evantai este cel mai frecvent utilizată pentru a aplica iluminatorul, fardul de obraz sau autobronzantul. Pensulă profesională create de noi  de praf cu pulverizator de precizie are peri rotunzi, în formă de ventilator, care vă vor da întotdeauna un rezultat natural fără cusur.

PENSULĂ PENTRU APLICAREA FARDULUI DE OBRAZ
Aceasta este perfectă pentru omogenizarea și estomparea fardului de obraz, pentru pomeți scupltați și un look cât mai natural.  

Sfat: Pentru a-ți accentua pomeții zâmbește, apoi aplică un strat de fard de obraz în centrul obrazului. Apoi poți mișca ușor pensula, în mișcări circulare, către exteriorul feței.

PENSULĂ PENTRU APLICAREA RUJULU
Această pensulă conică cu peri mici și compacți este perfectă pentru definirea conturului buzelor și pentru aplicarea unei culori intense pe buze.

PENSULĂ ÎNCLINATĂ PENTRU APLICAREA CONTURULUI DE OCHI
Pensula pentru conturul ochilor este utilizată pentru a aplica culoare dintr-un creion, cremă sau tuș de ochi. Pensula profesională creată de noi pentru aplicarea conturului de ochi are un vârf unghiular care îți acoperă genele complet pentru o aplicare facilă, de-a lungul liniilor superioare și inferioare ale genelor. Este ideală pentru creioane contur pe bază de cremă sau pentru fardul de ochi preferat.

Sfat din partea profesioniștilor: Începe întotdeauna cu o linie subțire și apoi îngroașă această linie, dacă este necesar.

PENSULĂ DUBLĂ PENTRU APLICAREA FARDULUI DE PLEOAPE
Pensula pentru fard de pleoape este utilizată pentru a aplica fardul de pleoape. Pensula dublă creată de noi pentru aplicarea profesională a fardului de pleoape are o formă rotunjită care îți va oferi un acces mai bun în toate zonele ochilor. Vârful cu burete permite o aplicare a culorii mai intensă și mai precisă.

Sfat din partea profesioniștilor: aplică fardul de pleoape la cutele pleoapelor pentru o privire mai intensă și o formă accentuată. 

PENSULĂ PENTRU COMBINAREA CULORILOR
Pensula pentru combinarea culorilor este utilizată pentru a uniformiza tranziția dintre culorile fardurilor de pleoape. Pensula profesională create de noi pentru combinarea culorilor are peri moi, și o muchie mai mare, foarte utile pentru crearea umbrelor.

Sfat din partea profesioniștilor: Apasă ușor pensula astfel încât perii să se împrăștie. Acest lucru va permite culorilor să se amestece între ele fără a lăsa urme groase.  .

PENSULĂ ȘI PERIE PENTRU GENE ȘI SPRÂNCEN
Partea cu perie este folosită pentru a da formă sprâncenelor și pentru a aranja eventualele aglomerări ale genelor. Partea cu pensulă a pensulei si periei profesionale pentru sprâncene creată de noi, are peri scurți - perfectă pentru uniformizarea culorii aplicată pe sprâncene. Peria pentru gene permite nivelarea genelor tale.

PENSULĂ OBLICĂ PENTRU SPRÂNCENE
Pensula pentru sprâncene este utilizată pentru a aplica culoare pe sprâncene. Pensula unghiulară profesională pentru sprâncene creată de noi are peri unghiulari fermi, ceea ce înlesnește definirea sau umplerea sprâncenelor tale. 

Sfat din partea profesioniștilor: Pentru a obține un aspect natural, începe întodeauna din zona unde părul este mai des. Apoi, folosește mișcări scurte în loc trasezi linii lungi.

Text: Foto: NINA HOLMA