3 produse pentru a obține instant o piele cu aspect perfect

Pielea frumoasă necesită mult timp pentru îngrijire. Dar să recunoaștem - nimeni nu ar refuza un miracol peste noapte. Ei bine, acesta este cel mai apropiat lucru de un miracol! Prin mascarea imperfecțiunilor și accentuarea celor mai bune caracteristici ale pielii tale, aceste produse îți vor conferi imediat o piele perfectă. Încearcă-le!

1.  BAZĂ DE NETEZIRE A PORILOR ȘI LINIILOR FINE NOVAGE
Stresul, lipsa de somn și un mediu poluat pot avea efecte nocive asupra pielii tale, cum ar fi pori măriți, linii fine și un ten obosit. Dar nu te teme! Tehnologia NovAge Opt-blurring face ca produsul să intră cu ușurință în piele, conferind tenului un aspect impecabil. Testată clinic prin utilizarea de camere de înaltă definiție, Baza de netezire a porilor și liniilor fine NovAge a  avut ca efect o diferență vizibilă pentru piele. De asemenea, aceasta ajută la matifierea pielii.

2. FOND DE TEN LICHID FPS12 GIORDANI GOLD SILK
O acoperire bună reprezintă o altă modalitate de a obține o piele perfectă. Fondul de ten lichid FPS12 Giordani Gold Silk este un fond de ten ultra-fluid, sub formă lichidă, care contribuie la perfecționarea tenului* conferind un frumos finisaj de culoarea pielii. Inspirat de mătase, rezultatul final arată și se simte natural. Este infuzat cu particule optice care ascund imperfecțiunile pentru a reda luminozitatea pielii, conferind acesteia un aspect întinerit*. În plus, contribuie de asemenea la protejarea pielii împotriva factorilor de mediu nocivi datorită FPS 12.

3. BAZĂ DE MACHIAJ ILUMINATOARE CU EFECT DE ÎNTINERIRE GIORDANI GOLD
Rolul bazei de machiaj nu este numai de a pregăti o bază perfectă pentru un machiaj lipsit de imperfecțiuni. Baza de machiaj iluminatoare cu efect de întinerire Giordani Gold cu microparticule iridiscente roz & aurii poate de asemenea fi purtată pur și simplu, fără a mai utiliza fond de ten în prealabil, pentru a obține un ten luminos si tineresc. Proprietățile acesteia anti-îmbătrânire și hidratarea oferită pe parcursul întregii zile te vor face să îți dorești să folosești această doză de lux în fiecare zi, în orice zi!

Text: Foto: Oriflame