Ghidul dermatografului

Adori săgețile însă nu îți place să le desenezi? O problemă des-întâlnită! Îți vom spune care este diferența dintre creionul de ochi, dermatograful lichid și Kajal și te vom ajuta să decizi asupra efectului dorit.

DERMATOGRAF
Dacă liniile clare și săgețile dramatice sunt opțiunea ta, ai nevoie de un dermatograf clasic. Lichid, gel sau în formă de marker - poți alege oricare. Principalul să fie comodă în utilizare! 


 


 CREION DE OCHI 
În termeni de efect, creionul este ceva între dermatograful clasic și Kajal. Acesta va conferi o linie mai moale, dar, în același timp, nu se va șterge până la efectul de umbrire ușoară. Optează pentru creion atunci când dorești să subliniezi forma ochiului și să suplinești golurile dintre gene pentru a le oferi volum.
UMBRE-KAJAL
Acest creion are o textura moale mătăsoasă și conferă o privire profundă. Aceste umbre se aplică cu ușurință pe mucoasă, cu ajutorul kajal vei completa golul între gene, vei conferi umbrire ușoară în jurul ochiului sau vei crea un smoky eyes lejer. O soluție pentru toate problemele! Creează orice imagine, de la cea de zi, la cea de seară: de exemplu, utilizează-l ca bază pentru umbre și aplică deasupra acestuia nuanțe de intensitate diferită.

Text: Foto: Oriflame