Căldură VS machiaj: cum să te machiezi vara?

Ce produse de machiaj trebuie alese pentru a rezista la căldura verii? Galina Ilyina, make-up artistul oficial Oriflame, știe cum să alcătuiască trusa de machiaj perfectă pentru vară.

 

Ochi: produse rezistente la apă și umiditate

Mascara rezistentă la apă THE ONE IN ACTION, poate supraviețui la orice: o zi activă, temperaturi ridicate și chiar un antrenament intens. Este exact ceea de ce ai nevoie pentru o zi fierbinte! Formula sa flexibilă pe bază de polimeri se înfășoară în jurul genelor ca o peliculă respirabilă care respinge transpirația și apa. Rimelul este universal în efectul său: oferă volum, alungire și curbare.

Pentru mai mult impact și culoare, alege creionul de ochi THE ONE High Impact: formula sa de lungă durată nu se estompează și nu-și pierde intensitatea. Combină câteva culori pentru un look izbitor.

Buze: Tint, balsam și rezistență

Dacă vrei texturi ușoare pe căldură, aruncă o privire la tintul pentru buze și obraji de la THE ONE In Action, care poate înlocui și fardul de obraz pudră. Nuanța este atât de luminoasă și luxuriantă încât poate înlocui rujul tău preferat permanent. Dar, dacă vrei o culoare îndrăzneață, optează pentru rujul THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix: formula sa ușoară este perfectă pentru vară și este uimitor de rezistentă.

Aplicați balsamul de buze The ONE Lip Spa SPF 15 sub orice produs pentru buze cu o jumătate de oră înainte de expunerea la soare, pentru a lăsa timp produsului să se absoarbă și pentru a asigura o mai bună protecție UV.

Ton: matifiant și SPF

Este posibil și necesar să folosiți un fond de ten în timpul verii! Cu toate acestea, este mai bine să amâni texturile dense până la toamnă. Încearcă crema corectoare matifiantă SPF 30 THE ONE A-Z: protejează împotriva uscării și a razelor UV dăunătoare. Textura sa lejeră nu înfundă porii și te va face să te simți confortabil chiar și în cele mai călduroase zile. Pentru ieșirile de seară, folosește pudra compactă THE ONE Illuskin și păstreaz-o în geantă pentru a-ți păstra machiajul proaspăt.