Pregătește-ți Rutina de Machiaj pentru Vară

Pe timpul verii, din cauza umidității și a căldurii, vei avea nevoie de un machiaj rezistent care să rămână impecabil de dimineața până seara. Iată cum să-ți pregătești rutina de frumusețe pentru zilele toride.

MAI PUȚIN MACHIAJ

Uită de machiajul încărcat și încearcă varianta ”mai puțin e mai bine” pentru rutina ta de frumusețe din zilele călduroase. Începe ziua cu o cremă hidratantă cu un factor mare de protecție solară. Cu cât formula cremei e mai grasă, cu atât șansele de a transpira pe parcursul zilei sunt mai mari, așa că alege o cremă cu o textură lejeră. 

BAZA DE MACHIAJ

Un machiaj impecabil implică o bază de machiaj fără cusur. Baza de machiaj va minimiza aspectul porilor, va uniformiza nuanța tenului și va crea un suport solid și rezistent pentru machiaj. Pe scurt: machiajul tău va rezista impecabil pe toata durata zilei.  

 

CREMA BB

După ce pielea ta este bronzată, ai nevoie de mai puțină acoperire, așa că îți recomandăm să înlocuiești fondul de ten cu o cremă BB. Textura ultra ușoară îi va oferi pielii tale o strălucire naturală de vară, ca tu să poți pune la păstrare fondul de ten până la iarnă. 

 

ALEGE PRODUSELE WATERPROOF

Rezistent la transpirație. Rezistent la întindere. Rezistent la apă. Le vrei pe toate și chiar și mai mult atunci când este cald afară. Evită machiajul panda, când se întinde rimelul și investește într-un rimel și un creion de ochi cu rezistență la apă; pentru creion de ochi e indicat să alegi unul lichid în locul celui kohl, care are tendința de a se întinde. Luciurile de buze strălucitoare și diafane vor rezista mai bine pe  buze comparativ cu rujurile uscate, care se vor întinde atunci când transpiri. 

 

”Textura ultra ușoară a cremei BB îi va oferi pielii tale o strălucire naturală de vară”

 

HÂRTIE ABSORBANTĂ

Dacă obișnuiești să folosești pudră compactă pentru a absorbi grăsimea de pe față, mai gândește-te o dată. Dacă vremea este umedă, unele pudre se pot solidifica și strânge pe față. Poți, în schimb, să combați căldura purtând mereu în geantă o hârtie absorbantă. 

 

EVIDENȚIAZĂ

Machiajul de tip pudră, cum ar fi fardurile tale preferate de pleoape pentru iarnă sau fardurile de obraz au toat șansele să se scurgă pe fața. Le poți înlocui pe timpul verii cu formule cremoase și să le folosești pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală și strălucire de vară. De fapt, noi suntem fascinați de fardurile pentru pleoape tip cremă pentru a ilumina frunte și pomeții. 

Text: Foto: Oriflame