Sfaturi utile pentru îngrijirea pielii în călătorie

Puține lucruri sunt la fel de distractive ca și călătoriile, dar deoarece ne aflăm în mișcare poate fi dificil să continuăm rutina de îngrijire a pielii. De aceea am pregătit câteva sfaturi utile pentru a avea o piele minunată pe perioada vacanței.

1. PĂSTREAZĂ RUTINELE OBIȘNUITE

Doar pentru că pleci, nu înseamnă că trebuie să întrerupi obiceiurile bune. Într-adevăr, ambalarea produselor voluminoase poate fi dificilă, mai ales dacă aveți doar bagaje de mână, dar există o soluție simplă: mostrele. Aceste plicuri mici, care conțin în mod normal 10 ml de cremă de zi sau de noapte, pot fi cumpărate online – și sunt perfecte pentru concedii de scurtă durată. Iar în ceea ce privește rutina de curățare, este de ajuns să distribui loțiunea de curățare și cea tonică în mai multe sticluțe reutilizabile de 100 ml.

2. ALEGE UN BALSAM CU MULTIPLE UTILIZĂRI
Buze uscate, mâini, unghii – și multe altele, un balsam cu multiple utilizări e soluția perfectă pentru toate acestea. Bine-cunoscutul balsam Tender Care este un recipient în miniatură ce conține balsam intens nutritiv și este suficient de mic pentru fi luat în călătorii.

3. RĂSFAȚĂ-TE

După o călătorie cu avionul pielea este cel mai probabil palidă și uscată – ceea ce nu arată deloc bine. De aceea, la sosire, îți recomandăm să aplici o mască pentru strălucire. Încearcă o mască exfoliantă –  acestea sunt concepute să ofere o hidratare intensă și strălucire tenului, sau o altă variantă ar fi o mască pe bază de gel care va revigora tenul obosit în doar 10 minute!


4. SCAPĂ DE CEARCĂNE

Călătoriile pe durata nopții sunt rareori odihnitoare, de cele mai multe ori având ca rezultat ochi încercănați și umflați. Pentru o revigorare instantă, depozitează crema de ochi  favorită în frigider cu o noapte înainte de călătorie și aplic-o atunci când te afli în deplasare. Răcirea produsului va revigora și va calma ochii obosiți.

Text: Foto: Getty Images