Coafuri elegante pentru o ocazie specială

Fii diferită, încearcă aspecte noi! Vizionează instrucțiunea video și creează coafuri simple și elegante, care îți vor completa aspectul - nu mai este necesar să cheltui bani și timp pentru a merge la salon, poți să te descurci singură. Îți prezentăm noile produse pentru coafat HairX StyleSmart, care îți îngrijesc părul, face procesul de coafare ușor și plăcut, iar rezultatul se menține mult timp.

Coafură ușoară în stil glam-rock

Creează un aspect îndrăzneț cu ajutorul spay-ului de protecţie pentru coafare la cald HairX Style Smart infuzat cu Pro-vitamina B5 şi având la bază Tehnologia Heat Shield pentru a asigura protecţie până la 220°C, formula ultra-lejeră, non-lipicioasă, conferă părului hidratare, o senzaţie incredibilă de mătăsoasă timp de 24 de ore.

Părul prins coadă, completată cu bucle

Acest stil este perfect pentru o ședință foto sau pentru o întâlnire. La final folosește spray-ul de păr pentru strălucire HairX Style Smart infuzat cu ulei din boabe de soia, vitamina F şi filtru UV protector pentru un păr sănătos, neted şi incredibil de mătăsos.

Coafură netedă pieptănată pe spate

Fii o divă pe covorul roșu. Fixează coafura cu ajutorul fixativului HairX Style Smart care asigură o fixare ultra-rezistentă lăsând părul mătăsos la atingere, fără să-l lipească. Tehnologia FlexiStay pentru o fixare de 24 de ore, permite părului să se mişte natural, este puțin probabil să porți o coafură atât de mult timp, dar poți fi sigură că va rezista la orice test.

Aranjare cu mult volum

Pentru un aspect romantic vei avea nevoie de spumă de păr HairX Style Smart cu Pro-Vitamina B5 hrănitoare, care asigură fixare 24 de ore, conferă părului elasticitate şi o mişcare naturală fără să-l încerce.